Βασιλική Μιλλούση: Μας δείχνει με μια φωτογραφία ότι η κόρη της ακολουθεί ήδη τα βήματα της!

Η εικόνα «μιλάει» από μόνη της...

Βασιλική Μιλλούση: Μας δείχνει με μια φωτογραφία ότι η κόρη της ακολουθεί ήδη τα βήματα της!

Με μια φωτογραφία η Βασιλική Μιλλούση μας δείχνει πως ήδη ακολουθεί τα χνάρια της η μικρούλα, κόρη της!

Η γνωστή αθλήτρια και ο σύζυγός της, Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και βιώνουν τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους, αφού πριν λίγο καιρό υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί!

Έτσι λοιπόν, η 1,5 μηνών Σοφία το απόγευμα της Παρασκευής είχε την πρώτη της επαφή με τη δοκό και φαίνεται πως σε λίγο καιρό από τώρα θα ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της και πιθανό να γίνει κι εκείνη μια σπουδαία αθλήτρια!

Η υπερήφανη μανούλα έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας:

«Λοιπόν παιδιά...τι σας έλεγα οτι θα κάνουμε δοκό...η πρώτη μας επαφή ήταν επιτυχής».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Μάλιστα, εχθές είδαμε μια φωτογραφία που μας έκανε να «λιώσουμε» με την κορούλα τους και μας απέδειξαν ότι δεν «ξεκολλάνε» από πάνω της!

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Στιγμές απόλυτης ευτυχίας με την κορούλα τους! Η τρυφερή φωτογραφία!

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας ζει η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας έχοντας στο πλευρό τους την κορούλα τους. Η τρυφερή φωτογραφία τους.

Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο, καθώς φέτος θα περάσει τα πρώτα Χριστούγεννα με τον καρπό του έρωτα του.

Τόσο ο Λευτέρης Πετρούνιας, όσο και η Βασιλική Μιλλούση, απολαμβάνουν το νέο κεφάλαιο της ζωής τους και βλέπουν καθημερινά την κόρη τους να μεγαλώνει.

Το βράδυ της Τετάρτης, θέλησαν να κάνουν μια βόλτα στην χριστουγεννιάτικη Αθήνα μαζί με την κορούλα τους και δημοσίευσαν μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Βασιλική Μιλλούση  Λευτέρης Πετρούνιας

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Η κόρη τους έκλεισε τον 1 μήνα και οι ευχές "έριξαν" το Instagram!

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας γιορτάζουν την κόρη τους που έκλεισε τον 1 μήνα και οι ευχές τους "έριξαν" το Instagram!

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας από την πρώτη στιγμή που είδαν μπροστά τους την αγαπημένη τους κόρη! Σήμερα, η μπέμπα γιορτάζει τον 1 μήνα και οι γονείς της είναι τρελοί από χαρά!

Η Βασιλική Μιλλούση, που συνηθίζει να ενημερώνει το κοινό της με μπόλικες φωτογραφίες από τις πρώτες στιγμές της μπέμπας, δεν παρέλειψε να ανεβάσει και μία τρυφερή φωτογραφία για τον 1 μήνα!

Το Instagram φυσικά "υποκλίθηκε" στην υπέροχη φωτογραφία της αθλήτριας!

Μιλλούση κόρη