GNTM: Η Κέισι Μίζιου είναι full in love και δεν το κρύβει λεπτό! Η νέα τρυφερή ανάρτηση με τον σύντροφο της!

Δεν ξεκολλάει ο ένας από τον άλλον!

GNTM: Η Κέισι Μίζιου είναι full in love και δεν το κρύβει λεπτό! Η νέα τρυφερή ανάρτηση με τον σύντροφο της!

Η Κέισι Μίζιου, μετά την έξοδό της από το GNTM, δεν κρύβει λεπτό τον έρωτά της με τον αγαπημένο της Δημήτρη! Η νέα τρυφερή ανάρτηση με τον σύντροφό της, δείχνει για ακόμα μία φορά, πως το ζευγάρι είναι full in love!

Πριν ακόμα βγει από το παιχνίδι, η πανέμορφη Κέισι είχε μιλήσει πολλές φορές για τον αγαπημένο της Δημήτρη ενώ είχε ξεκαθαρίσει στην κάμερα, πως είναι ο άνθρωπος της ζωής της.

Έτσι όταν τον είδε στον τελικό και φωτογραφήθηκαν μαζί, ξέσπασε σε κλάματα και τρελάθηκε από τη χαρά της.

Το ζευγάρι πλέον περνάει πολύ χρόνο μαζί και δεν αποχωρίζεται ο ένας τον άλλον. Σε μία νέα δημοσίευσή του στο Instagram, ο Δημήτρης ανέβασε μία υπέροχη selfie με τους δυο τους μέσα από το αμάξι!

https://www.instagram.com/p/B7GuWcKgCIR/?utm_source=ig_web_copy_link'[/OEmbed

Κάτια Ταραμπανκό - Κέισι Μίζιου: Μετά το GNTM είναι full in love και δεν ξεκολλάνε από τους συντρόφους τους!

Τόσο η Κάτια Ταραμπανκό, όσο και η Κέισι Μίζιου, μετά το τέλος του GNTM, είναι full in love και δεν διστάζουν να το δείξουν! Δεν ξεκολλάνε στιγμή από τους αγαπημένους τους συντρόφους!

Η Κέισι είχε μιλήσει ήδη μέσα από το παιχνίδι, αρκετές φορές για τον αγαπημένο της Δημήτρη και ο έρωτάς τους φάνηκε, όταν εκείνος ήρθε για να φωτογραφηθεί μαζί της στον τελικό.

Έτσι το αγαπημένο ζευγάρι έκτοτε, περνάει πολύ χρόνο μαζί και σήμερα μάλιστα απόλαυσαν ρομαντικό δείπνο μόνο για δύο!

Κέισι σύντροφος

Από τη μεριά της η Κάτια, είχε απασχολήσει ιδιαίτερα με την προσωπική της ζωή, και τον χωρισμό της με τον σύντροφο που είδαμε στο GNTM.

Από τότε ωστόσο, έχει γίνει γνωστό πως η μία από τις δύο νικήτριες του GNTM, έχει άλλο έρωτα στη ζωή της και περνάει πολύ χρόνο μαζί του, ενώ όπως μάθαμε μέσα από το Instagram, πήγαν και ταξίδι στην χιονισμένη Ελβετία.

Κάτια Ταραμπάνκο σύντροφος

Κάτια Ταραμπανκό gntm