Βάσω Λασκαράκη: Γιόρτασε τα γενέθλια του Σουλτάτου με τον πιο ξεχωριστό τρόπο! Το αδιανόητο δώρο που της ζήτησε!

Λέτε να του το αγοράσει;

Βάσω Λασκαράκη: Γιόρτασε τα γενέθλια του Σουλτάτου με τον πιο ξεχωριστό τρόπο! Το αδιανόητο δώρο που της ζήτησε!

Ο Λευτέρης Σουλτάτος γιόρτασε σήμερα τα γενέθλιά του και από τη μεριά της η Βάσω Λασκράκη θέλησε να του ευχηθεί με τον πιο ξεχωριστό τρόπο, ενώ ο σεφ από τη μεριά του, ζήτησε από τη σύζυγό του το πιο αδιανόητο δώρο και οι απαιτήσεις του είναι αυξημένες!

Ο γοητευτικός σεφ κλείνει σήμερα τα 41 και έτσι η σύζυγός του δεν παρέλειψε να του ευχηθεί μέσω του προσωπικού της λογαριασμού της στο Instagram.

Έτσι η ηθοποιός έγραψε:

«Happy birthday my love #mylove #crazyboy #youmakemelaugh #chefofmyheart #whenyouarehappyiamhappy #loveyou #behappy #beblessed» έγραψε η ηθοποιός.

Με τη σειρά του, ο σεφ ξεκαθάρισε ποιο είναι το δώρο που θα ήθελε να του κάνει η Βάσω Λασκαράκη για τα γενέθλια του, ζητώντας κάτι απλό.

Γνωρίζατε επίσης το μυστικό που έχει η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο; Σας το βρήκαμε...

Λασκαράκη - Σουλτάτος δώρο

Βάσω Λασκαράκη: Κάθισε σε μπεζ πολυθρόνα στο τζάκι της! Ο Σουλτάτος πρέπει να τράβηξε την φωτογραφία από το σαλόνι!

Σε μπεζ πολυθρόνα δίπλα από το τζάκι της κάθισε η Βάσω Λασκαράκη. Την φωτογραφία από το σαλόνι της, πρέπει να την τράβηξε ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Το ζευγάρι λατρεύει να περνάει ήρεμες και όμορφες στιγμές στο σπίτι τους, μακριά από τα φλας των φωτογράφων και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Το σπίτι τους είναι το... καταφύγιο τους και τους αρέσει όσο τίποτε άλλο να κάθονται στο σαλόνι μπροστά από το τζάκι και να χαλαρώνουν, είτε να παίζουν με την μικρή Εύα.

Χθες, η Βάσω Λασκαράκη στο Instastory της, δημοσίευσε μια φωτογραφία της, όπου πόζαρε καθισμένη σε μια μπεζ πολυθρόνα μπροστά από το τζάκι.

Μια από τις αγαπημένες γωνίες του σπιτιού της είναι και η κουζίνα της, όπου μαγειρεύει για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι σαλόνι

Βάσω Λασκαράκη: Εικόνα μέσα από το σαλόνι της με τον Σουλτάτο! Το μαύρο φωτιστικό που κρέμεται τραβάει τα βλέμματα!

Εικόνα μέσα από το σαλόνι της Βάσω Λασκαράκη είδαμε, μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο. Το μαύρο φωτιστικό που κρέμεται από το ταβάνι, τραβάει τα βλέμματα.

Η ηθοποιός ζει έναν όμορφο έρωτα στο πλευρό του συζύγου της, ειδικά μετά το γάμο τους στην Κρήτη που δυνάμωσε την σχέση τους.

Είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz, καθώς δεν διστάζουν να "τσαλακωθούν" μέσα από τα social media. Μάλιστα, μέσα από αναρτήσεις τους μας έχουν δείξει και το εσωτερικό του σπιτιού τους.

Στην πιο πρόσφατη δημοσίευση που ο Λευτέρης Σουλτάτος τρόλαρε την Βάσω Λασκαράκη, είδαμε και το ζεστό σαλόνι τους. Μάλιστα, το μαύρο φωτιστικό που κρέμεται από το ταβάνι τους είναι εκπληκτικό.

Βάσω Λασκαράκη σαλόνι σπίτι