Κωνσταντίνος Αργυρός: Ανακοίνωσε το τέλος με μια φωτογραφία! Τι συνέβη;

Το έκανε γνωστό...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Αργυρός: Ανακοίνωσε το τέλος με μια φωτογραφία! Τι συνέβη;

Το τέλος των νυχτερινών του εμφανίσεων στο Fantasia ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός με μια φωτογραφία του στο Instagram. Τι συνέβη;

Ο τραγουδιστής όπως φαίνεται ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στο μαγαζί όπου τραγουδούσε από το τέλος του Αυγούστου.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα στα Instastories του δημοσίευσε μια φωτογραφία του και έκανε γνωστή την είδηση, αποκαλύπτοντας τις τελευταίες εμφανίσεις.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα συνεχίσει να τραγουδά στο νυχτερινό κέντρο έως τις 14-15 Φεβρουαρίου.

Κωνσταντίνος Αργυρός fantasia φωτογραφία

Και ενώ οι εμφανίσεις του ολοκληρώνονται, «έσκασε» μια είδηση που τον γέμισε χαμόγελα.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η φωτογραφία μέσα από δωμάτιο ξενοδοχείου! Ανακοίνωσε μεγάλη "βόμβα"!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσε μια μεγάλη "βόμβα" που ήρθε και θα ταράξει τον χώρο της μουσικής! Η δημοσίευση έγινε στο instagram του με μια φωτογραφία μέσα από δωμάτιο ξενοδοχείου!

Είναι γεγονός, λοιπόν, πως ο ταλαντούχος τραγουδιστής κυκλοφόρησε το νέο του single που έχει τίτλο "Αποχωρώ" και που σίγουρα θα γίνει επιτυχία, όπως και όλα τα προηγούμενα τραγούδια του!

κωνσταντίνος αργυρός

Εννοείται πως η φωτογραφία αποθεώθηκε τόσο σε likes όσο και σε σχόλια από το κοινό του, τους θαυμαστές του και τους φίλους του!

Αναμένουμε!

Σα "βόμβα", επίσης, πριν από λίγες ημέρες έσκασε και η άγνωστη σχέση που είχε με την Τατιάνα Στεφανίδου!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μεγάλες χαρές για τον τραγουδιστή! Ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια φωτογραφία!

Μεγάλες χαρές για τον τραγουδιστή, Κωνσταντίνο Αργυρό! Ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια φωτογραφία!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός καταφέρνει να κεντρίζει πάντα τα βλέμματα και τις εντυπώσεις, ενώ τα κορίτσια αν «σφάζονταν» μια φορά στην ποδιά του τώρα θα «σφάζονται» 100.

Ο ίδιος όπως αποκάλυψε είναι ο Έλληνας Ambassador του νέου αρώματος με το όνομα «BAD BOY» του οίκου Carolina Herrera.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτή είναι η ξανθιά γαλανομάτα που τον "σημάδεψε"! Η σχέση τους δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ αλλά...

Ένα ανατρεπτικό και εκλεπτυσμένο άρωμα για το δυναμικό και απρόβλεπτο άνδρα, που τολμάει να αναδείξει την πολύπλευρη προσωπικότητά του. Το BAD BOY αποτελεί τo σύμβολο της σύγχρονης αρρενωπότητας και είναι ένας φόρος τιμής στους ισχυρούς άνδρες που χαράσσουν τη δική τους πορεία και δεν φοβούνται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Το καθηλωτικό άρωμα του BAD BOY εσωκλείεται σε ένα εξαιρετικά ιδιαίτερο μπουκάλι. Έχει το σχήμα ενός κεραυνού – σύμβολο ηρωισμού και δύναμης σε πολλές κουλτούρες όπως στην Ελληνική, στη Σκανδιναβική και στην Ινδική – αυτό το μοναδικό μπουκάλι φαντάζει με ένα πραγματικό αντικείμενο πόθου.

Η δημιουργία αυτού του κεραυνού αποτέλεσε μια πραγματική τεχνολογική πρόκληση. H τολμηρή και εντυπωσιακή αισθητική του συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά ενός πραγματικού BAD BOY. Το μπουκάλι έχει μία κομψή, βαθιά μπλε απόχρωση και θυμίζει το διάσημο μπουκάλι του γυναικείου αρώματος GOOD GIRL. Ο κεραυνός αποτελεί μια αλληγορία για την προσωπικότητα του BAD BOY. Απρόβλεπτος, ξεχωριστός, σαγηνευτικός, καθηλωτικός και μοναδικός. Άλλωστε κάθε κεραυνός είναι μοναδικός και δεν γίνεται να υπάρξουν δύο πανομοιότυποι. Το BAD BOY αιχμαλωτίζει και αποπλανεί με την ταχύτητα και την ακρίβεια ενός κεραυνού.

Δείτε την φωτογραφία με την οποία έκανε την αποκάλυψη ο τραγουδιστής: