Κωνσταντίνος Αργυρός: Στην φόρα η είδηση που τον γέμισε χαμόγελα! Είναι γεγονός!

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Αργυρός: Στην φόρα η είδηση που τον γέμισε χαμόγελα! Είναι γεγονός!

Στην φόρα βγήκε η ευχάριστη είδηση που γέμισε χαμόγελα τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Είναι γεγονός πλέον η επιτυχία του στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

Είναι από τους πιο επιτυχημένους άνδρες στην ελληνική showbiz με τα κομμάτια του να σημειώνουν εκατομμύρια views στο Youtube.

Το «Τα Μάτια Σου Ερωτεύτηκα» είναι το ένατο συνεχόμενο τραγούδι του πλατινένιου δίσκου «Το Κάτι Παραπάνω» που κάνει είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart, μετά τα singles «Ξημερώματα», «Ψέματα», «Λιώμα», «Σ’ Έχω Ξεπεράσει», «Δεν Έχω Πολλά», «Τι Να Το Κάνω», «Μαζί Σου» και «Πόσο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτήν την εβδομάδα ο Κωνσταντίνος Αργυρός διαθέτει συνολικά 3 τραγούδια στις Top 20: Τα «Μαζί Σου», «Τα Μάτια Σου Ερωτεύτηκα» και «Πόσο».

Την σύντροφο του την έχετε δει; Είχαν βγει για καφέ πριν από λίγες ημέρες και δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα, αφού ήταν όλη την ώρα στα κινητά τους.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Έκανε γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο τραγουδιστής έκανε γνωστό χαρμόσυνο γεγονός στα επαγγελματικά του.

Είναι από του πιο επιτυχημένους άνδρες τραγουδιστές στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας και όχι άδικα, αφού όπου εμφανίζεται γίνεται χαμός.

Πριν λίγες ώρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια πολύ ευχάριστη είδηση.

Συγκεκριμένα, μερικές από τις επιτυχίες του ξεπέρασαν τα 15 εκατομμύρια streams στο Youtube κάτι πολύ σημαντικό για ίδιο και την δισκογραφική του εταιρία.

Το σπίτι του το έχετε δει; Ο καναπές του έχει δυο χρώματα!

Κωνσταντίνος Αργυρός επιτυχίες

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μόλις ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον τραγουδιστή! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Μόλις ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον τραγουδιστή, Κωνσταντίνο Αργυρό! Έχουμε και φωτογραφία ντοκουμέντο!

Ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίζεται στο νυχτερινό μαγαζί «Fantasia» και κάθε βράδυ είναι γεμάτο από κόσμο που τον αποθεώνει!

Πριν από λίγες ώρες έγιναν γνωστά τα ευχάριστα νέα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αν και ο ίδιος δεν το έχει ανακοινώσει ακόμη εμείς σπεύδουμε να σας πληροφορήσουμε!

Κωνσταντίνος Αργυρός: 15 χρόνια πριν είχε μαλλιά «καπελάκι» και ήταν αγνώριστος! Δεν «παίζει» να έχετε δει αυτή τη φωτογραφία!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στις 7 Δεκεμβρίου πρόκειται να ανάψει το δέντρο στην πλατεία Περιστερίου και στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί μια συναυλία για όσους θα βρίσκονται εκεί!

Δείτε και την αφίσα:

Κωνσταντίνος Αργυρός συναυλία