Τατουάζ: Χώρισε ο γιος του Ορφέα! Διέγραψε όλες τις φωτογραφίες με την σύντροφο του!

Τους είχαμε δει μαζί και στη σειρά!

Τατουάζ: Χώρισε ο γιος του Ορφέα! Διέγραψε όλες τις φωτογραφίες με την σύντροφο του!

Ο γιος του Ορφέα από το Τατουάζ χώρισε και διέγραψε όλες τις κοινές φωτογραφίες με την σύντροφο του από το Instagram.

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση πως τράβηξαν χωριστούς δρόμους στην προσωπικής τους ζωή μετά και την κοινή τους εμφάνιση στην σειρά.

Ο λόγος για τον Χριστόφορο Βλαχάκη, τον γιο του Χρήστου Δάντη, και την Αλεξάνδρα Κωνστάντε, οι οποίοι δεν είναι πλέον μαζί.

Τατουάζ γιος Ορφέα

Μάλιστα δε δίστασαν να διαγράψουν τις κοινές τους φωτογραφίες από τα προφίλ τους στο Instagram, χωρίς ωστόσο να κάνουν unfollow ο ένας τον άλλον.

Χωρισμός showbiz

Χριστόφορος Βλαχάκης σύντροφος

Στο μεταξύ έχετε δει την κόρη του Στέφανου Μιχαήλ από το «Τατουάζ»; Είναι σαν ψεύτικη!

Ο γιος του Ορφέα από το Τατουάζ είχε ανατριχιάσει - «Η μητέρα μου όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο...»!

Είχε ανατριχιάσει με την αποκάλυψη του ο γιος του Ορφέα στην σειρά του Τατουάζ στον Alpha. Τι είπε η μητέρα του όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο;

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη είχε βρεθεί, ο γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη, Χριστόφορος Βλαχάκης, ο οποίος υποδυόταν τον επίσης δολοφόνο γιο του Ορφέα στην δραματική σειρά.

Ο ίδιος μίλησε μεταξύ άλλων για το σοβαρό τροχαίο της μητέρας του, το bulling που δέχτηκε αλλά και για το πώς τον ανακάλυψε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» αποκάλυψε μεταξύ άλλων, ότι ονομάστηκε Χριστόφορος, μετά από ένα σοβαρό τροχαίο πού είχε η μητέρα του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Ο ίδιος είπε: «Το όνομά μου προήλθε από τάμα των γονιών μου. Είναι αληθινό ιστορία αυτό. Ήταν πριν μείνει έγκυος η μητέρα μου. Ήταν ένα τροχαίο αρκετά σοβαρό που η ζημιά θα μπορούσε να είναι 15 φορές χειρότερη. Η μητέρα μου όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο, είπε: “Αν μια μέρα κάνω γιο, θα τον ονομάσω Χριστόφορο που είναι ο προστάτης των οδηγών”. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχε γίνει αλλά ήταν πολύ σοβαρό τροχαίο».

Στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» είχε συγκλονίσει και η Ανθή Βούλγαρη με την εξομολόγηση της για την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο.