Kate Middleton - Prince William: Προσπαθούν να «ορθοποδήσουν» μετά το Megxit! Αποφάσισαν να...

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Kate Middleton - Prince William: Προσπαθούν να «ορθοποδήσουν» μετά το Megxit! Αποφάσισαν να...

Να «ορθοποδήσουν» μετά το Megxit προσπαθούν Kate Middleton και Prince William και πήραν την απόφαση να αποκόψουν από τους... τοξικούς ανθρώπους.

Η απόφαση του Prince Harry να φύγει από το παλάτι με την Meghan Markle είχε μεγάλο αντίκτυπο στον William, αφού δεν περίμενε να προβεί ο αδερφός του σε μια τέτοια πράξη.

Μιλώντας στο Entertainment Tonight η βασιλική ρεπόρτερ Katie Nicholl μεταξύ άλλων είπε πως η όλη κατάσταση είχε μεγάλο αντίκτυπο στο βασιλικό ζευγάρι και ακόμη προσπαθούν να επεξεργαστούν τι έχει συμβεί και τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

Ωστόσο, όπως φαίνεται τα αδέρφια William και Harry λίγο πριν φύγει ο δεύτερος για τον Καναδά έλυσαν την μακροχρόνια «διαμάχη». Μάλιστα, ο William αποφάσισε να αποκόψει από όλους τους τοξικούς ανθρώπους που έχει γύρω του και να συζητήσει ανοιχτά με τον αδερφό του.

Να σημειώσουμε πως η Βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε το πράσινο φως σε Harry και Meghan να απαλλαγούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και οι πρώτες στιγμές από τον Καναδά «έσκασαν».

Kate Middleton: «Έσκασε» η αλήθεια για την πρόταση γάμου του William! Σε ποια χώρα γονάτισε;

Σε ποια χώρα γονάτισε ο William στην Kate Middleton και της έκανε την πρόταση γάμου; «Έσκασε» η αλήθεια και είναι ανατριχιαστική

Ο Πρίγκιπας σε πρόσφατη ομιλία του σε εκδήλωση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο την ρώτησε αν θέλει να γίνει γυναίκα του.

Ουσιαστικά το έκανε δικαιολογώντας το γιατί η Αφρική έχει για εκείνον ξεχωριστή σημασία. «Είναι το μέρος που μας πήγε με τον αδερφό μου ο πατέρας μας λίγο μετά τον θάνατο της μητέρας μας. Και όταν αποφάσιζα πού θα ήταν καλύτερα να κάνω πρόταση γάμου στην Catherine, δεν μπορούσα να σκεφτώ πιο κατάλληλο μέρος από την Κένυα για να γονατίσω», εξομολογήθηκε.

Το γεγονός αυτό σημειώθηκε την ώρα που ο Harry έφυγε από την Μ. Βρετανία για να βρει την Meghan Markle.