Πρώην παίκτης του survivor έκανε το απόλυτο Dolly Parton Challenge! Έλιωσαν στο γέλιο όλοι!

Δεν θα πιστέψετε ποιος!

Πρώην παίκτης του survivor έκανε το απόλυτο Dolly Parton Challenge! Έλιωσαν στο γέλιο όλοι!

Πρώην παίκτης του survivor έκανε το απόλυτο Dolly Parton Challenge και έλιωσαν στο γέλιο όλοι! Δεν θα πιστέψετε ποιος το τόλμησε!

Η δοκιμασία που έχει προκαλέσει "φρενίτιδα" σε όλα τα social media, δεν του πέρασε απαρατήρητη!

Ο λόγος για τον Κώστα Κοκκινάκη, ο οποίος θέλησε να πάρει μέρος στην τρέλα του internet και να ανεβάσει και εκείνος με την σειρά του τον εαυτό του στα διαφορετικά προφίλ και να τα συγκρίνει.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια έπεσαν βροχή, μιας και στην επιλογή tinder, ο ίδιος διάλεξε να βάλει την εικόνα του Βασάλου.

Την Ροδάνθη την θυμάστε; Τις πάτησε όλες κάτω και το σώμα της προκαλεί "εγκεφαλικά"!

Πρώην παίκτης του Survivor μάζεψε βαλίτσες και πήγε στο... Ιράν! Ποιος ο λόγος;

Πρώην παίκτης του Survivor μάζεψε τις βαλίτσες του και πήγε στο Ιράν! Ποιος ο λόγος ωστόσο που αποφάσισε να κάνει κάτι τέτοιο και τι είπε ο ίδιος;

Ο λόγος για τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος θέλησε να κάνει ένα "μίνι" διάλειμμα από την καθημερινότητά του και να απολαύσει λίγο χρόνο σε ένα διαφορετικό κλίμα, αλλά και να γυρίσει την νέα του ταινία για το Netflix, όπου υποδύεται έναν Βυζαντινό ιππότη, αξιωματικό ο οποίος μάχεται κατά των Περσών.

Ο ίδιος ως λάτρης των social media, δεν μπόρεσε να μην μοιραστεί την στιγμή με τους ακόλουθούς του, ενώ φρόντισε μάλιστα να τους δείξει και την ρουτίνα που ακολουθεί εκεί πέρα.

Σε πρόσφατο ποστ του μάλιστα έγραψε, "Καμιά φορά είναι δύσκολο να περιγράψω την φυσική ομορφιά του Ιράν!"

Survivor Ιράν

Αυτή η παίκτρια βγήκε από το Survivor και δεν σήμερα δεν την αναγνωρίζει κανείς! Το πρόσωπο της είναι πλέον άλλο....

Μόλις ανακοινώθηκε! Πρώην παίκτης του Survivor με μια φωτογραφία αποκάλυψε... τα ευχάριστα;

Πρώην παίκτης του Survivor που αγαπήθηκε από το κοινό με μια φωτογραφία αποκάλυψε... τα ευχάριστα; Μόλις ανακοινώθηκε η είδηση.

Συγκεκριμένα, με μια ανάρτηση στα social media, έκανε γνωστό πως το μαγαζί που διατηρούσε στο κέντρο της Αθήνας κλείνει... αλλά ξεκινάει κάτι καινούριο.

Ο λόγος για το μαγαζί του Κώστα Αναγνωστόπουλου στην Αγία Παρασκευή το οποίο κλείνει μετά από τέσσερα χρόνια επιτυχίας στον χώρο της εστίασης.

Στον επίσημο λογαριασμό του μαγαζιού στο Instagram ανακοινώθηκε πως: «Μετά από σχεδόν 4 χρόνια ο Μπούφος αποφάσισε να παύσει τη λαλιά του! Περάσαμε υπέροχες σεζόν, τραγουδήσαμε διασκεδάσαμε και ...φάγαμε καλά.
Όμως ο Μπούφος έκανε τον κύκλο του και ήρθε η στιγμή κάτι καινούργιο να τον διαδεχτεί στον ίδιο χώρο.
Σας σφίγγουμε το χέρι, σας κλείνουμε το μάτι και πάνω από όλα σας ευχαριστούμε από καρδιάς!».

Την Ροδάνθη την θυμάστε; Τις πάτησε όλες κάτω και το σώμα της προκαλεί "εγκεφαλικά"!