Ελένη: Της είπαν να κάνει βραδινή εκπομπή και πέταξε επική ατάκα! Δεν το σκέφτεται καν!

Άφησε άφωνη την Μπέττυ Μαγγίρα!

Ελένη: Της είπαν να κάνει βραδινή εκπομπή και πέταξε επική ατάκα! Δεν το σκέφτεται καν!

Μία επική ατάκα πέταξε η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, όταν η Μπέττυ Μαγγίρα της πρότεινε να κάνει βραδινό show! Η παρουσιάστρια δεν το σκέφτεται καν και είναι κατηγορηματική!

Συγκεκριμένα, η καλεσμένη της, της μίλησε για τα σχόλια που έχει δεχθεί από τις βραδινές εκπομπές στις οποίες συμμετείχε, με την Ελένη Μενεγάκη να συμφωνεί και να την ακούει προσεκτικά.

Έτσι με αυτή την αφορμή, η Μπέττυ Μαγγίρα της πρότεινε να κάνει κι εκείνη μία δική της βραδινή εκπομπή, με την παρουσιάστρια να της απαντά:

«Άσε με, είμαι μικρή ακόμη. Έχω ακόμα δρόμο μπροστά μου»!

Στο μεταξύ πριν αρχίσει τη συνέντευξη, έκανε το πλατό της άνω κάτω αλλάζοντας τα έπιπλα!

Ελένη: Εκτός εαυτού η παρουσιάστρια με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου! "Έχω πει πολλές φορές ότι..."

"Έχω πει πολλές φορές ότι πράγματα που λέμε στην κουζίνα μας δεν τα λέμε όταν καθόμαστε εδώ!" Εκτός εαυτού βγήκε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου! Τι ήταν ωστόσο αυτό που εξόργισε την παρουσιάστρια;

Ο ίδιος όπως φαίνεται, είπε μια λέξη που δεν έπρεπε, με αποτέλεσμα να "εξοργίσει" την παρουσιάστρια, κάνοντάς την να του τονίσει πως κάποια πράγματα καλύτερο είναι να παραμείνουν "κρυφά".

Και όλο αυτό με αφορμή την εμφάνιση της Shakira και της JLo στο SuperBowl, που τους ξεσήκωσε όλους.

Στο μεταξύ σε μια πρόσφατη εκπομπή της έκανε και μία αποκάλυψη "βόμβα"! Σε τι αναφέρθηκε;

Ελένη Μενεγάκη: Στην τηλεόραση όπως δεν έχει εμφανιστεί ποτέ ξανά! Έβαλε κολάν και ξεκίνησε την γυμναστική στο πλατό!

Η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής της έτσι όπως δεν έχει εμφανιστεί ποτέ ξανά σε πλατό. Η παρουσιάστρια έβαλε κολάν και ξεκίνησε να κάνει γυμναστική.

Η παρουσιάστρια του Alpha έκανε μια ανατρεπτική εμφάνιση και εμφανίστηκε όπως δεν την έχουμε δει ξανά. Πιο αθλητική από ποτέ στην εκπομπή της Δευτέρας.

Μαζί της στο πλατό το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε η Μαρία Λουίζα Βούρου και της έδειξε πως να κάνει ασκήσεις για να γυμνάσει όλο της το κορμί τώρα που πλησιάζει καλοκαίρι.

Η παρουσιάστρια έβαλε το κολάν της και ήταν πραγματικά εντυπωσιακή! Άλλωστε η ίδια μπορεί να λατρεύει το φαγητό πάντα όμως χωρίς υπερβολές για να μπορεί να διατηρεί το εντυπωσιακό κορμί της.

Ελένη Μενεγάκη Alpha

Μενεγάκη αμοιβή

Ελένη Ματέο

Δείτε επίσης φωτογραφίες που μαρτύρησαν την μυστική συνάντηση που είχε η παρουσιάστρια! Αποκλειστικές φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ!