Η Ναταλία Γερμανού αποθέωσε την Βάσω Λασκαράκη - «Είπα στον Θάνο...»

Ποιος είναι ο μυστηριώδης άντρας και τι είπε η Ναταλία;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ναταλία Γερμανού αποθέωσε την Βάσω Λασκαράκη - «Είπα στον Θάνο...»

Η Ναταλία Γερμανού αποθέωσε την Βάσω Λασκαράκη σε σχόλιο στο Instagram και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! «Είπα στον Θάνο...» αναφέρει μεταξύ άλλων και συνεχίζει: «Ότι τα σπας στο Ερωτας μετά... άσχετο με την Κοπεγχάγη αλλά τα σπας»! Το ερώτημα βέβαια είναι ποιος είναι ο περιβόητος Θάνος.

Η παρουσιάστρια του Alpha tv έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι μεγάλη θαυμάστρια της σειράς και μάλιστα δεν χάνει επεισόδιο. Σε πρόσφατη ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη, δεν άντεξε και σχολίασε το πόσο καλή είναι υποκριτικά στην σειρά.

Να θυμίσουμε ωστόσο, πως η ηθοποιός είναι μαζί με τον σύζυγό της στην Κοπεγχάγη και μάλιστα δημοσιεύσει ασταμάτητα φωτογραφίες από το ταξίδι τους. Δες εδώ την τελευταία που προκάλεσε πανικό από σχόλια. Η Βάσω Λασκαράκη δεν απάντησε ακόμα στη Ναταλία Γερμανού αλλά το σχόλιο της από κάτω έχει πάνω από 200 likes! Δείτε την σχετική ανάρτηση και το σχόλιο της Ναταλίας για τον... Θάνο, που πρέπει να είναι ο σκηνοθέτης της!

Η δημόσια αποκάλυψη που είχε κάνει η Βάσω Λασκαράκη στη Ναταλία Γερμανού πριν την αποθέωση

Η Βάσω Λασκαράκη έκανε μια δημόσια αποκάλυψη για το ότι θα ήθελε ένα παιδί με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο!

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δεν γίνεται», στον AlphaTv, και μίλησε για όλα!

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε για τη νέα σειρά, που πρωταγωνιστεί «Έρωτας Μετά», αλλά και για τον κρυφό γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Στην συνέχεια η Ναταλία Γερμανού παρουσίασε στην καλεσμένη της κάποιες ερωτήσεις που έκανε το κοινό της στην όμορφη Βάσω.

Βάσω Λασκαράκη: Με μια φωτογραφία μας έδειξε το παιδικό δωμάτιο! Είναι γεμάτο με...

Μια από αυτές ήταν η ερώτηση αν σκέφτεται να κάνει ένα δεύτερο παιδάκι, με την Βάσω Λασκαράκη να απαντάει χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι, φυσικά και το σκέφτομαι. Ήθελα να κάνω ένα ακόμη παιδί. Νομίζω ότι... είναι κάτι που το συζητάμε ήδη. Δηλαδή και η Εύα το συζητάει αυτό και θα ήθελε ένα αδελφάκι, και με τον Λευτέρη το συζητάμε.»!

Ενώ, στην συνέχεια η Ναταλία Γερμανού την ρώτησε ποια είναι η σχέση της 6χρονης κόρης της με τον Λευτέρη Σουλτάτο και η Βάσω Λασκαράκη απάντησε:

«Νιώθει πολύ οικειότητα μαζί του.»!

Δείτε το σχετικό βίντεο: