Νέο επαγγελματικό βήμα για την Πάολα - «Βόμβα» η ανακοίνωση της

Επιστρέφει εκεί που την αγαπήσαμε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέο επαγγελματικό βήμα για την Πάολα - «Βόμβα» η ανακοίνωση της

Το νέο επαγγελματικό της βήμα, ανακοίνωσε η Πάολα, μετά το τέλος των εμφανίσεων της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σκάει σαν «βόμβα» η είδηση που όλοι περιμέναμε, αφού επιστρέφει εκεί που όλοι την αγαπήσαμε.

Η τραγουδίστρια είδε τεράστια επιτυχία στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλης της Ελλάδας και κάθε βράδυ που εμφανιζόταν πάνω στην σκηνή, επικρατούσε χαμός από τα λουλούδια που της πετούσαν οι θαμώνες του μαγαζιού.

Έτσι λοιπόν μετά την τελευταία εμφάνιση της επί σκηνής, όπου επικράτησε πανικός με την Πάολα να τα δίνει όλα πάνω στην πίστα, επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Την ανακοίνωση έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αλλά και ο λογαριασμός bouzoukia 2019_20,

Συγκεκριμένα, από τις 13/3 η Πάολα θα εμφανίζεται στο Theatro, έχοντας στο πλευρό της ξανά τον Νίκο Κουρκούλη.

Εκτός του νέου της επαγγελματικού βήματος, η Πάολα θα βρεθεί και εκτός Ελλάδος

Μετά το τέλος των εμφανίσεων της σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου τραγουδούσε με τον Νίκο Κουρκούλη, η Πάολα θα βρεθεί εκτός Ελλάδος. Ο λόγος είναι μια συναυλία που θα πραγματοποιήσει τον Μάρτιο, για ακόμη μια φορά με κορυφαίο πρόσωπο.

Η τραγουδίστρια που βλέπει τεραστία επιτυχία στην ελληνική μουσική βιομηχανία αλλά και στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με τους θαμώνες να γεμίζουν τα μαγαζιά για να την ακούσουν, βλέπει λαμπρή καριέρα και στο εξωτερικό.

Όπως ανακοίνωσε η Πάολα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις αρχές Μαρτίου θα βρεθεί στο Ισραήλ όπου και θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη συναυλία, έχοντας στο πλευρό της έναν επίσης επιτυχημένο τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 9/3 και θα ανέβει πάνω στην σκηνή μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Ωστόσο, συγκλονίζει η παράδοση της Πάολα στους συνεργάτες της, όπως και αυτό που τους δίνει εδώ και 7 συναπτά έτη. Πολύ στενός της άνθρωπος, το αποκάλυψε και μας συγκίνησε. Εξάλλου η τραγουδίστρια είναι αρκετά προσιτή με όσους την γνωρίζουν.