Δεν φαντάζεστε τι ντύθηκε πρώην παίκτρια του Survivor με τον σύντροφο της - Δεν τους αναγνώριζε κανείς

Άκρως εντυπωσιακοί!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν φαντάζεστε τι ντύθηκε πρώην παίκτρια του Survivor με τον σύντροφο της - Δεν τους αναγνώριζε κανείς

Δεν πάει το μυαλό σας τι ντύθηκε πρώην παίκτρια του Survivor παρέα με τον σύντροφο της και δεν τους αναγνώριζε κανείς. H ίδια ακόμα και ντυμένη παραμένει εντυπωσιακή και κλέβει τις εντυπώσεις μαζί με τον έρωτα της.

Τα καρναβάλια μπορεί να ακυρώθηκαν σε ολόκληρη την χώρα για να μην εξαπλωθεί, ο κορωνοϊός, πολλοί ήταν αυτή που ντύθηκαν και διασκέδασαν όμως όπως και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η τραγουδίστρια διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της τόσο επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά της αφού είναι σε σχέση με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Η ίδια δημοσίευσε ένα instastory στο οποίο τη βλέπουμε να φορά μια ξανθιά καρέ περούκα με μαύρα γυαλιά και μαστίγιο. Από την άλλη σύντροφος της φόρεσε μια μάσκα του Νταλί που είδαμε στο La Casa de Papel. Το ζευγάρι ωστόσο πριν λίγο καιρό τσακωνόταν στη μέση του δρόμου. Δείτε εδώ τις φωτογραφίες

Παπαδοπούλου - Πασχαλάκης

Ωστόσο μια ακόμη πρώην παίκτρια του Survivor βρέθηκε στην Γλυφάδα με τον νέο της σύντροφο; Τους "τσάκωσαν" οι φωτογράφοι!

Πρώην παίκτρια του Survivor εθεάθη στην Γλυφάδα με τον νέο της σύντροφο; Τους "τσάκωσαν" οι φωτογράφοι! Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα τους; Είναι μόνοι φίλοι ή έχουμε τον νέο έρωτα της showbiz.

Ο λόγος για την Εύη Σαλταφερίδου και τον Κώστα Καραφώτη. Εδώ και καιρό υπάρχουν οι φήμες πως οι δυο τους έχουν βρει τον έρωτα ο ένας στα μάτια του άλλου.

Οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει την είδηση, ωστόσο κάποιες κοινές εμφανίσεις έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτή την φορά οι φωτογράφοι τους τσάκωσαν την Γλυφάδα όπου περπατούσαν.

Με αθλητικό στυλ και οι δυο και ντυμένοι ασορτί στα γκρι και στα μαύρα, απολάμβαναν χαλαρά την βόλτα τους. Οι δυο μάλιστα ήταν πολύ κοντά και διαχυτικοί ο ένας με τον άλλον, ενώ απολάμβαναν την παρέα τους.

Ζευγάρι ή φίλοι τελικά; Ο χρόνος θα δείξει. Μιας και μιλάμε για το Survivor δείτε ποιος πρώην παίκτης έγινε θείος

Δείτε φωτογραφίες:

undefined

undefined