Δεν είχαμε προσέξει ποτέ το τατουάζ της Πάολα στο χέρι - Είναι περίεργο, δεν το καταλαβαίνει κανείς

Δεν παίζει να βρείτε τι σημαίνει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν είχαμε προσέξει ποτέ το τατουάζ της Πάολα στο χέρι - Είναι περίεργο, δεν το καταλαβαίνει κανείς

Το τατουάζ της Πάολα στο χέρι δεν το είχαμε προσέξει ποτέ! Είναι πολύ περίεργο και δεν το καταλαβαίνει κανείς, εσείς μπορείτε να βρείτε τι σημαίνει; Εικάζουμε ότι είναι γραμμένο στα ισραηλινά αλλά... δεν παίρνουμε και όρκο!

Η τραγουδίστρια είναι από τις πιο εκκεντρικές της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Ό,τι και αν κάνει συζητιέται και φυσικά αυτή της η κίνηση δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Ανατρέξαμε στο προφίλ της στο Instagram και εντοπίσαμε μια παλιά της φωτογραφία στην οποία φαίνεται το τατουάζ που έχει στο χέρι της.

Άλλωστε το κορμί της είναι γεμάτο από σχέδια και λέξεις με ιδιαίτερη σημασία για εκείνη και ομολογούμε ότι αυτό το στιλ της πάει πολύ, μιας και το υποστηρίζει άψογα.

Η ίδια είχε μιλήσει για την λατρεία της στα τατουάζ και είχε πει:

Δύναμη μου δίνει η αγάπη που εισπράττω. Από το παιδί μου, τη μαμά μου, τον φίλο μου, από τους δικούς μου ανθρώπους, τους φίλους μου, την οικογένειά μου. Όχι από τους ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Με συγκινούν οι εκδηλώσεις λατρείας, αλλά δεν θέλω να κάνουν ακραία πράγματα για μένα. Έχω δει κοπέλες και παλικάρια να έχουν κάνει το όνομά μου τατουάζ στο χέρι τους. Και δεν με λένε και Μαρία. Κάποιος είχε κάνει αυτό που έχω γράψει κι εγώ στο χέρι μου: το όνομα της γιαγιάς μου: Παγώνα. Αλλά εμένα είναι η γιαγιά μου, βρε. Η γιαγιά μου! Κι εμένα έτσι με λένε, Παγώνα-Πάολα». Να θυμίσουμε και το τατουάζ που έκανε θαυμαστής της αλλά δεν πήγε πολύ καλά. Δείτε εδω τι απίστευτο έπαθε....

Ιδού η φωτογραφία με το δικό της, περίεργο τατουάζ: