YFSF: Ο Σάββας Πούμπουρας κατέκτησε τη σκηνή με το τραγούδι του

Ο πιο στιλάτος τσέλιγκας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
YFSF: Ο Σάββας Πούμπουρας κατέκτησε τη σκηνή με το τραγούδι του

Ο Σάββας Πούμπουρας ήταν ο εκλεκτός καλεσμένος στο σημερινό show του YFSF, με τον γνωστό παρουσιαστή να κάνει μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο πλευρό της Δανάης Λουκάκη. Το τραγούδι της κατέκτησε τη σκηνή και ξεσήκωσε κοινό και κριτές.

Αλά «Γιάγκος» εμφανίστηκε ο Σάββας Πούμπουρας στο σημερινό επεισόδιο, συνοδεύοντας τη Δανάη Λουκάκη σε μία εκπληκτική μίμηση της Σοφίας Φιλιππίδου από την ταινία «Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο».

Έβαλε λοιπόν το μουστάκι του και ανέβηκε στη σκηνή, ξεσηκώνοντας όλο το πλατό με τον χορό και το τραγούδι, το οποίο αποτύπωσε το σκηνικό ενός βλάχικου γάμου.

Οι κριτές έδωσαν τα εγκωμιαστικά τους σχόλια στον καλεσμένο, που ήδη τραβάει τα βλέμματα με την επιτυχημένη εκπομπή του, ενώ επαίνεσαν και τη Δανάη Λουκάκη, η οποία έκανε την τέλεια μίμηση!

Δείτε το εκπληκτικό act τους:

Νωρίτερα εντυπωσίασαν με το act τους και ο Ηλίας Μπόγδανος με την Τάνια Μπρεάζου

Στο σημερινό επεισόδιο του YFSF, κάτι διαφορετικό περίμενε το κοινό, μιας και στη σκηνή εμφανίστηκε ένα ντουέτο το οποίο μάλιστα δε δίστασε και σχεδόν αντάλλαξε ένα καυτό φιλί επί σκηνής! Η εμφάνισή τους ήταν εκρηκτική και "τρέλανε" το κοινό!

Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Τάνια Μπρεάζου εντυπωσίασαν στην σκηνή του δημοφιλούς show του Ant1, με την εμφάνισή τους ως Shawn Mendes και Camilla Cabello.

Πριν από λίγες μέρες δημιουργήθηκε στο show ένα ζήτημα με ένα ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού, το οποίο ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε.

Οι δυο τους μετέφεραν επί σκηνής όλη την ερωτική ατμόσφαιρα του τραγουδιού, και μάλιστα σε κάποια στιγμή βρέθηκαν εξαιρετικά κοντά και σχεδόν φιλήθηκαν!

Η εικόνα αυτή κέρδισε το κοινό και τους κριτές οι οποίοι τους έδωσαν εγκωμιαστικά σχόλια για το show τους.