Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν φοβάται να μας πει πόσα κιλά είναι!

Το αποκάλυψε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν φοβάται να μας πει πόσα κιλά είναι!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μένει με την σειρά της μέσα στο σπίτι, όπου περνά ήρεμα τον χρόνο της μαζί με καλούς φίλους! Έτσι έκανε και με τον Νίκο Κοκλώνη, με τους δύο τους να παίζουν ένα παιχνίδι και εκείνη να μας αποκαλύπτει πόσα κιλά είναι. Η όμορφη παρουσιάστρια δεν φοβήθηκε να το πει.

Ειδικότερα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Νίκος Κοκλώνης, που είναι πολύ καλοί φίλοι βρέθηκαν μαζί στο σπίτι της παρουσιάστριας, μιας και αυτές τις ημέρες κανείς μας δεν κυκλοφορεί και όλοι μένουμε μέσα ακολουθώντας και τις οδηγίες που μας έχουν δοθεί, για τον κορωνοϊό, από το υπουργείο Υγείας.

Και όπως ήταν λοιπόν οι δυο τους στο σπίτι, καθισμένοι στο σαλόνι ο Νίκος Κοκλώνης αποφάσισε να παίξει ένα παιχνίδι με τους διαδικτυακούς του φίλους. Κάπου εκεί ήρθε και η αποκάλυψη από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Πόσα κιλά είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Ο Νίκος Κοκλώνης λοιπόν μπήκε στο Instagram και έκανε Q&A με τους followers του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για ένα πολύ διαδεδομένο παιχνίδι, ας πούμε, στο οποίο διάσημοι, αλλά και youtubers δέχονται ερωτήσεις από τους ακόλουθούς τους και εκείνοι δεσμεύονται να απαντήσουν με ειλικρίνια.

Έτσι λοιπόν έκανε και ο Κοκλώνης που ζήτησε από όσους των ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να τους κάνουν ότι ερώτηση θέλουν. Ένας χρήστης λοιπόν ρώτησε πόσα κιλά είναι η όμορφή παρουσιάστρια και εκείνη φυσικά του απάντησε χωρίς φόβο και πάθος. Είναι 62 κιλά λοιπόν, όπως αποκάλυψε η ίδια, που να πούμε ότι πρόσφατα έκανε και μια ανάρτηση για το πώς περνά αυτές τις ημέρες που είναι μέσα στο σπίτι. Τι κάνει;

Ιδού και το "τεκμήριο"

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κιλά