Νικολέττα Ράλλη: Ήθελε να κάνει κάτι από παιδί και το κατάφερε τώρα!

Τι ήταν αυτό;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νικολέττα Ράλλη: Ήθελε να κάνει κάτι από παιδί και το κατάφερε τώρα!

Η Νικολέττα Ράλλη μένει αυτές τις ημέρες στο σπίτι εξαιτίας και των εξελίξεων που έχουμε με τον κορωνοϊό και η όμορφη παρουσιάστρια μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάτι που ξεκίνησε, όσο είναι σε καραντίνα, το οποίο όπως είπε ήθελε να κάνει από παιδί.

Μέσα στο σπίτι μένει και η Νικολέττα Ράλλη που κάνει συχνά αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνοντάς μας τα όσα κάνει αυτές τις ημέρες κλεισμένη μέσα, αλλά δίνοντας και την ευκαιρία σε όσους την ακολουθούν να της κάνουν ερωτήσεις.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, που είναι στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της "έπαιξε" Q&A με τους followers της στο Instagram και αυτοί είχαν την ευκαιρία να την ρωτήσουν ότι ήθελαν.

Έτσι λοιπόν η ίδια αποκάλυψε ότι τώρα που μένει μέσα, ακολουθώντας και τις οδηγίες που έχουν δοθεί από το υπουργείο Υγείας για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοίού, έχει αρχίσει το γραμμικό σχέδιο, καθώς ήταν κάτι που ήθελε να κάνει από παιδί! Μάλιστα η παρουσιάστρια πρόσφατα αποκάλυψε και πως γνώρισε τον σύντροφό της!

Νι9κολέττα Ράλλη ανάρτηση γραμμικό σχέδιο

Δείτε την όμορφη γωνιά που έφτιαξε στο σπίτι της η Νικολέττα Ράλλη

Σε μια ακόμα ανάρτηση που έκανε στο Instagram είχαμε την ευκαιρία να δούμε μια όμορφη γωνιά του σπιτιού της με την ίδια να λέει ότι έφτιαξε τον χώρο της για να γράψει.

"Έφτιαξα και εγω την γωνίτσα μου την ωραία, να πιω το τσαγακι μου, να διαβάσω το βιβλίο μου, να ξεκινήσω το το καινούργιο μου άρθρο στο @queengr , αλλά έκανα το εξής λάθος! Είχα ξεχάσει σε άλλο δωματιο το κινητό και δεν είχα υπολογίσει ότι για να σηκωθώ θέλω γερανό! MooD Of The Day

Κατά τα αλλά για πείτε τι θα θέλετε να διαβάσετε στο blog μου?? #lovelaughlivegr #stayhome" έγραψε στην ανάρτηση που ακολουθεί.