O αδερφός της Kate Middleton αναβάλλει τον γάμο του

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
O αδερφός της Kate Middleton αναβάλλει τον γάμο του

O αδερφός της Kate Middleton αναβάλλει τον γάμο του και προκάλεσε "χαμό" στο παλάτι. Ο λόγος φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο είναι η πανδημία που επικρατεί σε όλον τον πλανήτη. Ο ίδιος δεν θέλει να θέσει σε κίνδυνο κανέναν από τα αγαπημένα του άτομα.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη το εν λόγω γεγονός, ο αδερφός της Κέιτ Μίντλετον, Τζέιμς φαίνεται πως αποφάσισε να αναβάλλει τον γάμο του με την Γαλλίδα αγαπημένη του Αλιζέ Θεβενέ.

Τον περασμένο Οκτώβριο το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με μία ανάρτηση στο instagram και σχεδίαζε η τελετή του γάμου του να γίνει το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούλιο, κάτι που ωστόσο προς το παρών θα πάρει παράταση.

Όλα όσα αποκάλυψαν για την αναβολή του γάμου του αδερφού της Kate Middleton

Πρόσωπο από το περιβάλλον τους αποκάλυψε στην Daily Mail, «Είναι πολύ λυπηρό, αλλά δεν είναι πρακτικό να γίνει μέσα σε αυτή την κρίση. Το να κάνεις έναν Αγγλογαλλικό γάμο είναι αδύνατο για τους ερχόμενους μήνες και εξακολουθεί να είναι δύσκολο και για το καλοκαίρι. Θα προτιμούσαν να περιμένουν έως ότου όλοι οι καλεσμένοι τους να μπορούν να παρευρεθούν και να το κάνουν με χαρά».

Αναλυτικά το έκτακτο ανακοινωθέν της βασίλισσας Ελισάβετ:

«Καθώς ο Φίλιππος και εγώ φτάνουμε στο Ουίνδσορ σήμερα, γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι και οικογένειες σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο βρίσκονται σε περίοδο ανησυχίας και αβεβαιότητας. Μας συμβουλεύουν να αλλάξουμε τις συνήθεις συνήθειες μας και το μοτίβο της ζωή μας για το καλό των κοινωνιών στις οποίες ζούμε και, ειδικότερα, να προστατέψουμε τους πιο ευάλωτους. Δείτε και μια ανήκουστη είδηση για την Ελισάβετ που έγινε viral

Σε περιόδους όπως αυτές, υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι η ιστορία του έθνους μας έχει σφυρηλατηθεί από ανθρώπους και κοινότητες που ενώνονται για να δουλέψουν ως ένα, επικεντρώνοντας τις κοινές προσπάθειές μας σε έναν κοινό στόχο.

Είμαστε υπερβολικά ευγνώμονες για τις γνώσεις και την αφοσίωση των επιστημόνων μας, του ιατρικού προσωπικού και των μελών των υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών. Όμως, τώρα, περισσότερο από ποτέ στο πρόσφατο παρελθόν μας, έχουμε όλοι ένα ουσιαστικά σημαντικό μερίδιο να αναλάβουμε ως πολίτες, σήμερα και τις επόμενες ημέρες, εβδομάδες και μήνες.

Πολλοί από εμάς θα πρέπει να βρουν νέους τρόπους να μείνουν σε επαφή μεταξύ τους και να βεβαιωθούν ότι τα αγαπημένα τους πρόσωπα είναι ασφαλή και είμαι βέβαιη ότι είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στην πρόκληση αυτή και να είστε σίγουροι ότι η οικογένειά μου και εγώ είμαστε έτοιμοι να διαδραματίσουμε τον δικό μας ρόλο».

Η ανακοίνωση:

βασίλισσα Ελισάβετ