Δικαίωση για τον Τζόνι Ντεπ - Κέρδισε τη δίκη απέναντι στην πρώην του

Και μάλιστα με μεγάλο θρίαμβο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δικαίωση για τον Τζόνι Ντεπ - Κέρδισε τη δίκη απέναντι στην πρώην του

Ο Τζόνι Ντεπ μετά από ένα μεγάλο "κυνηγητό" που είχε με την πρώην σύζυγό του στα δικαστήρια, τελικά δικαιώθηκε για τη μήνυση που είχε κάνει κατά της και έτσι κέρδισε την πολυπόθητη δίκη που κράταγε ήδη από το 2016, όταν το ζευγάρι τα "έσπασε".

Όλα ξεκίνησαν λίγες μέρες μετά το διαζύγιο του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ. Οι δύο ηθοποιοί διέλυσαν σχετικά γρήγορα το γάμο τους και μάλιτσα η Χερντ, κατέθεσε μήνυση κατά του διάσημου ηθοποιού με την οποία τον κατηγόρησε πως της ασκούσε βία λόγω του προβλήματος αλκοολισμού που έχει.

Ο Ντεπ, γνωρίζοντας πως είναι αθώος κατέθεσε έφεση και δικαιώθηκε, μιας και κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ήταν αλήθεια και πως απλά η Χερντ ήθελε να βγάλει μερικά παραπάνω χρήματα από το διαζύγιό της με τον γοητευτικό ηθοποιό.

Η υπόθεση ωστόσο δεν τελείωσε εκεί, αφού ο Τζόνι Ντεπ αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση, καταθέτοντας νέα μήνυση αυτή τη φορά προς την Άμπερ Χερντ, για συκοφαντική δυσφήμιση προς το πρόσωπό του, ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Βέβαια να θυμίσουμε πως και ο ηθοποιός είχε κάνει μερικές σκληρές δηλώσεις για την Άμπερ Χερντ μόλις πριν από λίγους μήνες.

Η Χέρντ έκανε έφεση ωστόσο αυτή δεν έγινε δεκτή με την απόφαση του δικαστή να ορίζει το εξής:

«Ο εναγόμενος του κατηγορουμένου υποστηρίζεται ως προς την τέταρτη δήλωση που αναφέρθηκε παραπάνω, αλλά παραβιάζεται ως προς τις άλλες τρεις δηλώσεις. Επιπλέον, απορρίπτεται το αίτημα του κατηγορουμένου στο δικηγορικό σύλλογο σχετικά με το καθεστώς των περιορισμών. Ο δικηγόρος καταρτίζει διάταγμα που αντικατοπτρίζει την απόφαση του δικαστηρίου και διαβιβάζει την εν λόγω διάταξη στο δικαστήριο για είσοδο».

Το βίντεο που "καίει" τη Χερντ

Η Άμπερ Χερντ, όχι μόνο κατηγόρησε άδικα τον Τζόνι Ντεπ, αλλά φαίνεται πως τον εξαπατούσε ήδη από τις πρώτες μέρες του γάμου τους.

Συγκεκριμένα, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τη δικαστική διαμάχη των δύο, η Daily Mail, δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το ασανσέρ στο σπίτι του Τζόνι Ντεπ, στο οποίο φαίνεται η Άμπερ Χερντ να έχει στενές επαφές με έναν επιχειρηματία.

Φυσικά η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο λίγο καιρό αργότερα έκανε τρεις δημόσιες εμφανίσεις με τον επιχειρηματία.

Δείτε εικόνες από το βίντεο:

Τζόντι Ντεπ σύζυγος
Τζόνι Ντεπ δικαστήριο