Η Πάολα αναπόλησε τα παλιά - Ξανθιά σε βίντεο στο πλευρό της Θεοδωρίδου

Είχαν δημιουργήσει χαμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Πάολα αναπόλησε τα παλιά - Ξανθιά σε βίντεο στο πλευρό της Θεοδωρίδου

Η Πάολα, τώρα που μένει στο σπίτι της λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες βίντεο και φωτογραφίες, αναπολώντας τα παλιά. Σε μια από τις αναρτήσεις της λοιπόν, την είχαμε με ξανθά μαλλιά, να τραγουδά στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Η επιτυχημένη λαϊκή τραγουδίστρια μετράει πολλά χρόνια καριέρας στο ελληνικό τραγούδι και έχει συνεργαστεί με αγαπημένους και ταλαντούχους καλλιτέχνες. Τόσο σε νυχτερινά κέντρα, όσο και σε συναυλίες και περιοδείες που έχει πραγματοποιήσει.

Η Πάολα, όπως και όλος ο κόσμο βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι της, ειδικά μετά τα μέτρα της Κυβέρνησης για την απαγόρευση της κυκλοφορίας με σκοπό τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού. Η τραγουδίστρια θέλει να προστατεύει τον την δική της υγεία, όσο και την υγεία της οικογένειας της.

Χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε διάφορες αναρτήσεις. Σε μια από αυτές την είδαμε σε ένα βίντεο από το 2012, όπου με ξανθά μαλλιά τότε, τραγουδούσε στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου και από κάτω στο κοινό επικρατούσε χαμός.

Αυτό είναι το βίντεο από τα παλιά

Ωστόσο, πριν από αυτή την ανάρτηση της μια ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή στους διαδικτυακούς της φίλους η Πάολα, καθώς εκείνοι οφείλονται για το γεγονός που σημειώθηκε. Η τραγουδίστρια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το αποκάλυψε.

Ωστόσο, χθες έκανε μια διαφορετική ανάρτηση. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός πως έφτασε τους 150 χιλιάδες followers στο Instagram και είναι πολύ ευγνώμον για αυτό το γεγονός.

Πάολα instagram

Να σημειώσουμε επίσης πως στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνει συχνά εκτός από διάφορες αναρτήσεις, κυρίως από παλιές καλές στιγμές που έχει ζήσει επί σκηνής, αλλά και από βίντεο που της στέλνουν θαυμαστές της, οι οποίοι κάνουν το challenge με το τραγούδι της «Θυμός» ακολουθώντας την χορογραφία της.