Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση που έκανε η Καλομοίρα εν μέσω καραντίνας

Είδε τα πρόσωπα που της είχαν λείψει περισσότερο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση που έκανε η Καλομοίρα εν μέσω καραντίνας

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Καλομοίρα έκανε μία ανάρτηση για τον κορωνοϊό εν μέσω καραντίνας με την οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όποιον την είδε, μιας και η τραγουδίστρια είδε επιτέλους τα πρόσωπα που της είχαν λείψει πολύ.

Η Καλομοίρα μένει στο σπίτι και έχει δείξει εδώ και καιρό ότι είναι αρκετά ανήσυχη με τις πρόσφατες εξελίξεις με την εξάπλωση του κορωνοϊού. Για το λόγο αυτό προσπαθεί όσο μπορεί να τηρεί τις αποστάσεις και να μην αφήνει το σπίτι της.

Χθες ωστόσο είχε μία πολύ ευχάριστη επίσκεψη μιας και στο σπίτι της ήρθε η γιαγιά και ο παππούς. Η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται ότι τηρούνται οι αποστάσεις και εξέφρασε την ευχαρίστησή της που είδε τα αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ τις προάλλες είχε "ρίξει" το Instagram με ένα υπέροχο βίντεο με τον γιο της.

«A visit from Yiayia and Papou. Πολύ ωραία να δούμε τη γιαγιά και τον παππού εχθές» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε.

Τις προηγούμενες μέρες είχε δώσει μία συγκλονιστική συνέντευξη μέσα από την οποία είχε εκφράσει την ανησυχία της

Καλομοίρα, πώς είναι τα πράγματα εκεί με τον κορονοϊό; Ανησυχείς;

Nαι. Ανησυχώ πολύ με όλη την κατάσταση που επικρατεί. Εχω δύο παιδιά που ανήκουν σε κατηγορίες υψηλού κινδύνου, τον Νίκο, που έχει άσθμα, και τον Δημήτρη, με μυασθένεια Gravis, άρα, όπως καταλαβαίνεις, βρίσκονται σε αυστηρή καραντίνα εδώ και τρεις εβδομάδες. Η κατάσταση στην Αμερική γίνεται όλο και χειρότερη, με τα ιατρικά εφόδια και τα εργαλεία προστασίας να είναι λίγα για τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το ιατρικό προσωπικό. Υπάρχει επίσης σοβαρή έλλειψη αναπνευστήρων.

Μένετε σπίτι; Τι κάνετε με τα παιδιά σας με τον Γιώργο, για να περνάει η ώρα;

Ναι. Προσπαθούμε να διατηρούμε ένα πρόγραμμα με ροή, οπότε μια συνηθισμένη ημέρα μου είναι κάπως έτσι: Ξυπνάω το πρωί και γυμνάζομαι. Αφού ξυπνήσουν τα παιδιά, τρώμε πρωινό, διαβάζω τα αγόρια για το σχολείο, τρώμε μεσημεριανό, διαβάζουμε λίγο ακόμη για το σχολείο, παίζουμε και τρώμε βραδινό, ώσπου φτάνει η ώρα του ύπνου. Το να υπάρχει πρόγραμμα, γνωρίζοντας ποια είναι η ρουτίνα της κάθε ημέρας, βοηθάει πραγματικά τα παιδιά να αισθάνονται ήρεμα και χαλαρά. Διοργανώνουμε και βραδιές ταινιών, ενώ, όταν ο καιρός είναι καλός, παίζουμε έξω, στην αυλή.

undefined

Τι είπες στα παιδιά σου για τον κορονοϊό;

Ήμουν ειλικρινής μαζί τους, όμως δεν τους εξήγησα όλες τις λεπτομέρειες. Ακούνε πολλά στις ειδήσεις, αλλά εγώ τους εξήγησα ότι πρόκειται για έναν ιό που επηρεάζει κυρίως μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους, γι’ αυτό πρέπει να μείνουμε στο σπίτι, για να προστατεύσουμε τη γιαγιά και τον παππού, αλλά και όλους αυτούς που βρίσκονται σε κίνδυνο. Υπήρχε μάλιστα ένα ειδικό παιδικό πρόγραμμα στην τηλεόραση, στο οποίο εξηγούσαν τι είναι ο ιός. Το παρακολουθήσαμε όλοι μαζί στο σπίτι και το βρήκα εξαιρετικά χρήσιμο. Μόλις τελείωσε η εκπομπή, τα παιδιά είχαν διάφορες ερωτήσεις προς εμένα και τον Γιώργο. Εμείς με τη σειρά μας προσπαθήσαμε να απαντήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς να τους τρομάξουμε, αλλά όντας ειλικρινείς, γιατί δεν είναι πια τόσο μικρά.

Έχεις κάποιο δικό σου πρόσωπο που νοσεί;

Ναι. Κάποιον πολύ κοντινό μου. Δεν θέλω να πω ποιος είναι, διότι σέβομαι την ιδιωτικότητα, αλλά βρίσκεται ήδη στο νοσοκομείο, όπου του παρέχεται η κατάλληλη βοήθεια. Ολοι προσευχόμαστε.

Πριν από λίγες ημέρες η Καλομοίρα είχε μιλήσει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και είχε αποκαλύψει το κλίμα που επικρατεί. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει πως στην Αμερική επικρατεί χαμός με τα τελευταία γεγονότα του κορωνοϊού.