Καλομοίρα: Μας έδειξε το πασχαλινό τραπέζι και μείναμε με την ολόλευκη κουζίνα της

Δείτε τις φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καλομοίρα: Μας έδειξε το πασχαλινό τραπέζι και μείναμε με την ολόλευκη κουζίνα της

Η Καλομοίρα μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από το πασχαλινό τραπέζι και δεν μπορέσαμε να μην προσέξουμε την όμορφη κουζίνα του σπιτιού της. Είναι όλη λευκή.

Με τον άντρα της και τα παιδάκια τους πέρασε την Κυριακή του Πάσχα η Καλομοίρα, που μας έδειξε το εορταστικό τους τραπέζι, το οποίο ήταν γεμάτο νόστιμα φαγητά και φυσικά τα κόκκινα αυγά. Η ίδια θέλησε να στείλει τις ευχές τις σε όσους την ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εμείς λιώσαμε με τις φωτογραφίες που ανέβασε μαζί με τα παιδάκια της.

Η ίδια έκανε μια ανάρτηση στην οποία μας δείχνει μερικές φωτογραφίες από το πως πέρασαν την χθεσινή ημέρα. Η οικογένεια μαζεύτηκε λοιπόν γύρω από το γιορτινό τραπέζι και μας έστειλε τις ευχές τις για τα χρόνια πολλά. Εκεί είχαμε την ευκαιρία να δούμε και λίγο από τον χώρο της που είναι σούπερ.

Εκτός αυτού είχαμε την ευκαιρία να δούμε μερικά πολύ γλυκά στιγμιότυπα, όπως την Καλομοίρα να τσουγκρίζει του αυγό της μαζί με τη μικρή της κόρη. Να πούμε ότι φωτογραφία από το εορταστικό τραπέζι μας έδειξε χθες και ο Γιώργος Τσαλίκης.

"Καλημέρα!Καλή Aνάσταση και Χρόνια Πολλά σε όλους από την οικογένεια μας! Στέλνουμε αγάπη και αγκαλιές. Happy Easter to everyone. From our family we wish you health and happiness" έγραψε η Καλομοίρα στην ανάρτηση που έκανε.

Μπορείτε να δείτε και τις άλλες εικόνες πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Η Καλομοίρα πέρα από το πασχαλινό τραπέζι και την κουζίνα της μας είχε δείξει και ένα βίντεο με τον γιο της - Τι κατόρθωσε να κάνει;

Η Καλομοίρα είναι στην Αμερική, όπου και μένει και περνά τις ημέρες αυτές με την οικογένειά της. Η πανδημία έχει χτυπήσει και την πόρτα των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να έχουν και εκεί περιοριστικά μέτρα. Μάλιστα η ίδια είχε μιλήσει και σε εκπομπή για τα όσα συμβαίνουν εκεί με τον ιό.

Έτσι λοιπόν με αναρτήσεις που κάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Καλομοίρα μας δείχνει πως τα περνάει με τους δικούς της ανθρώπους. Μάλιστα αυτή τη φορά θέλησε να μοιραστεί και μια μεγάλη χαρά, αφού ο γιος της έμαθε να κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες με την μαμά του να λέει πόσο περήφανη είναι.