Καλομοίρα: Κι όμως το κάνει και αυτό - "Ναι οργανώνω μέχρι και το..."

Μας έδωσε και tips!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καλομοίρα: Κι όμως το κάνει και αυτό -

Κι όμως η Καλομοίρα οργανώνει ακόμα καιν αυτό! Μάλιστα μας δίνει και συμβουλές για το ποια είναι ακριβώς η πρακτική της. Δείτε τα όσα είπε στο βίντεο που σας έχουμε.

Χρήσιμες συμβουλές μα δίνει η Καλομοίρα, που λέει μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram πως οργανώνει μέχρι και το ψυγείο της.

Ειδικότερα η ίδια ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram και μας έδειξε το ψυγείο της - το οποίο να πούμε ότι είναι τεράστιο - με την ίδια να μας εξηγεί πως το φτιάχνει. Χαριτολογώντας μάλιστα είπε "ναι οργανώνω μέχρι και το ψυγείο μου".

Μάλιστα η όμορφη Καλομοίρα λέει στην ανάρτηση που έκανε πως κυρίως χρησιμοποιεί την πρακτική. Δηλαδή ανάλογα με το πόσο σημαντικά είναι ορισμένα πράγματα ή πόσο συχνά τα χρησιμοποιεί, παίρνουν και την ανάλογη θέση. Η ίδια λοιπόν, αφού είναι σπίτι με την οικογένειά της αυτές τις ημέρες, θέλησε να μας δώσει μερικές συμβουλές. Βέβαια να πούμε ότι είχε κάνει πρόσφατα και μια συγκινητική ανάρτηση. Τι συνέβη;

"How I organize my refrigerator.Πως οργανώνω το ψυγείο μου" έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε τώρα και η οποία ακολουθεί και εμείς πήραμε μερικές ιδέες, για τον δικό μας χώρο.

Πριν το βίντεο με το πως οργανώνει το ψυγείο της η Καλομοίρα μας είχε δείξει και την ολόλευκη κουζίνα της

Με τον άντρα της και τα παιδάκια τους πέρασε την Κυριακή του Πάσχα η Καλομοίρα, που μας έδειξε το εορταστικό τους τραπέζι, το οποίο ήταν γεμάτο νόστιμα φαγητά και φυσικά τα κόκκινα αυγά. Η ίδια θέλησε να στείλει τις ευχές τις σε όσους την ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εμείς λιώσαμε με τις φωτογραφίες που ανέβασε.

Εκτός αυτού είχαμε την ευκαιρία να δούμε μερικά πολύ γλυκά στιγμιότυπα, όπως την Καλομοίρα να τσουγκρίζει του αυγό της μαζί με τη μικρή της κόρη.

"Καλημέρα!Καλή Aνάσταση και Χρόνια Πολλά σε όλους από την οικογένεια μας! Στέλνουμε αγάπη και αγκαλιές. Happy Easter to everyone. From our family we wish you health and happiness" έγραψε η Καλομοίρα στην ανάρτηση που έκανε.