Δάκρυα χαράς στο Buckingham - Ημέρα γιορτής για την Kate Middleton και τον William

"Έσκασαν" τα ευχάριστα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δάκρυα χαράς στο Buckingham - Ημέρα γιορτής για την Kate Middleton και τον William

Τα ευχάριστα έφτασαν επιτέλους και στα μάτια όλων στο Buckingham κυλάνε δάκρυα χαράς, μιας και η σημερινή μέρα, αποτελεί γιορτή για τον διάδοχο του θρόνου, William, και την αγαπημένη σύζυγο, Kate Middleton, οι οποίοι έχουν την επέτειό τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μιας και σήμερα συμπληρώνονται 9 χρόνια από το γάμο τους και το γιορτάζουν με τον καλύτερο τρόπο.

Ήταν 29 Απριλίου 2011, όταν η Kate Middleton μπήκε στο Αββαείο του Γουέστμινστερ, με το ρομαντικό Alexander McQueen νυφικό της και άλλαξε μια για πάντα τα θεμέλια της βασιλικής ζωής της Αγγλίας, ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε η πριγκίπισσα Diana.

Το ζευγάρι έκτοτε απέκτησε μαζί 3 παιδιά, τον George, την Charlotte και τον Louis, με την οικογένεια να γιορτάζει σήμερα σύσσωμη τα ευχάριστα νέα για την συμπλήρωση 9 χρόνων από τη μέρα που το βασιλικό ζεύγος ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου.

Προκειμένου να τιμήσει η βασιλική οικογένεια το γεγονός, ανέβασε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, μερικές φωτογραφίες από την υπέροχη αυτή μέρα, στην οποία ολόκληρη η Αγγλία "πάγωσε" για να παρακολουθήσει το γάμο του διαδόχου του θρόνου.

Οι λεπτομέρειες του λαμπερού γάμου

Στις 29 Απριλίου του 2011 τελέστηκε στο Λονδίνο με ιδιαίτερη λαμπρότητα, αν και ημιεπίσημα, ο γάμος του Πρίγκιπα Ουίλιαμ της Ουαλίας, πρωτότοκου γιου του διαδόχου Καρόλου και επίδοξου διάδοχου του αγγλικού θρόνου, με την Κέιτ Μίντλτον.

Ο γάμος τελέστηκε στο Αββαείο του Γουέστμινστερ, κατά το αγγλικανικό τυπικό από τον αρχιεπίσκοπο της Αγγλίας. Αφού ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν είναι πρώτος στη σειρά της διαδοχής του θρόνου, το ζευγάρι είχε την ελευθερία να επιμεληθεί προσωπικά πολλές λεπτομέρειες του γάμου του, όπως για παράδειγμα τους περισσότερους καλεσμένους, οι οποίοι ήταν περίπου 1900.

Μερικές ώρες πριν τον γάμο τους η βασίλισσα της Αγγλίας έδωσε στον Ουίλιαμ ως δώρο για το γάμο του τους τίτλους του Δούκα του Κέμπριτζ, του κόμη του Strathearn και του βαρόνου του Carrickfergus. Μετά τον γάμο της η Κάθριν πήρε τον τίτλο της Βασιλικής Υψηλότητάς Της, Δούκισσα του Κέμπριτζ, Κόμισσα του Strathearn και Βαρόνη του Carrickfergus. Στον γάμο παρευρέθηκαν τα περισσότερα μέλη της αγγλικής βασιλικής οικογένειας, καθώς και μέλη ξένων βασιλικών οικογενειών, πολιτικοί και πολλοί φίλοι του ζευγαριού.