"Έσκασε" η ημερομηνία για το τέλος της Ελένης από τον ALPHAtv

Τηλεοπτική «βόμβα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

"Έσκασε" η ημερομηνία για το τέλος της Ελένης Μενεγάκη από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHAtv. Μάλιστα, είναι έκπληξη, καθώς έχουμε συνηθίσει την παρουσιάστρια να μας λέει "αντίο" την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου. Κάτι τέτοιο ωστόσο, φέτος δεν θα συμβεί.

Οριστική είναι η απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από το κανάλι, αλλά και γενικά από το χώρο της τηλεόρασης, αφού όπως είπε πριν από λίγες ημέρες στον αέρα της εκπομπής της, θέλει να κάνει πράγματα που δεν έχει ζήσει. (Δείτε εδώ την ανακοίνωση της).

Για αυτό λοιπόν φέτος το καλοκαίρι θα μας αποχαιρετήσει για τελευταία φορά σε ημερομηνία... έκπληξη. Συγκεκριμένα, θα μας πει το τελικό "αντίο" στα μέσα της εβδομάδας, την Τετάρτη 1 Ιουλίου, όπως γράφουνε οι μέχρι στιγμής πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές. Αυτό θα συμβεί γιατί η παρουσιάστρια “χρωστάει” στο κανάλι τρεις εκπομπές που θα παίξουν στις 29 και 30 Ιουνίου.

Ελένη Μενεγάκη ALPHAtv εκπομπή

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ώρες έγινε και μια απίστευτη αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη. Αδιανόητο παρασκήνιο πίσω από τις κάμερες στις φωτογραφίσεις που πραγματοποιεί. Δείτε εδώ ποια ήταν η συμπεριφορά της.

Ιωάννα Μαλέσκου: Είναι η νέα Ελένη Μενεγάκη στον ALPHAtv;

Είναι η Ιωάννα Μαλέσκου η νέα Ελένη Μενεγάκη; Η αλήθεια είναι πως διαθέτει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για να πάρει την θέση της ωραίας Ελένης μετά την αποχώρηση της από την τηλεόραση.

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποτελεί το φρέσκο πρόσωπο στην τηλεοπτική κοινωνία της Κρήτης και ήδη δεν είναι λίγοι εκείνοι που την παρομοιάζουν με την «Μενεγάκη» του νησιού.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι» στο KΡΗΤΗ TV, μαγνητίζει τα βλέμματα τόσο στους τηλεοπτικούς δέκτες όσο και μέσω των λογαριασμών της στα social media.

Η νεαρή δασκάλα, κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, κερδίζοντας αμέσως χιλιάδες θαυμαστές, όπως μπορεί να καταλάβει κάποιος και από τον λογαριασμό της στο Instagram.

«Μου έκαναν πρόταση από τον Alpha, γενικά για την μεσημεριανή ζώνη. Ήταν κάτι που είχα ανακοινώσει στη διοίκηση του σταθμού, είχα πάρει την απόφασή μου. Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν. Η τελική μου απόφαση ήταν να πάω στον Alpha, όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν τελείως διαφορετικά γιατί διαφωνήσαμε στα ψιλά γράμματα των συμβάσεων. Από τις 6 Μαΐου και μετά δεν τίθεται θέμα συνεργασίας με τον συγκεκριμένο σταθμό», είπε πρόσφατα η ίδια στην εκπομπή Ευτυχείτε.

Δικαίως έχει κάνει πολλούς να την «κυνηγάνε» αφού εκτός από την επιτυχία που σημειώνει η δική της εκπομπή σε κανάλι του νησιού είναι και από τις πιο όμορφες τηλεοπτικές παρουσίες. Δείτε εδώ και ποια είναι η αλήθεια για την "καυτή" κρητικιά παρουσιάστρια.

Το ερώτημα είναι ένα. Είναι η Ιωάννα η νέα Ελένη;

Μιλάμε για δυο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα με διαφορετικές πορείες στη ζωή. Η Ιωάννα Μαλέσκου μικρή ήθελε να γίνει δικηγόρος σε μια οικογένεια δικηγόρων. Η Ελένη Μενεγάκη χωρίς πανεπιστήμιο στα χαρτιά της έγινε η κοπέλα της διπλανής πόρτας χάρη στην απλότητα την αμεσότητα ακόμη και την αφέλεια. Την Ιωάννα Μαλέσκου πάντως μόνο αφελή δεν την λες....

Ιωάννα Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου παρουσιάστρια

Ιωάννα Μαλέσκου Ελένη Μενεγάκη