Ανατριχιάζουν οι Koza Mostra για τον θάνατο του Αγάθωνα: - "Δεν υπάρχουν λέξεις..."

Λύγισαν...

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ανατριχιάζουν οι Koza Mostra για τον θάνατο του Αγάθωνα: -

Πόνο και πικρία άφησε στις καρδιές όλων ο ξαφνικός θάνατος του Αγάθωνα Ιακωβίδη που "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών από ανακοπή καρδιάς, τα ξημερώματα της Τετάρτης 5 Αυγούστου. Συντετριμμένοι φαίνεται να είναι τα μέλη του συγκροτήματος "Koza Mostra" που ανατριχιάζουν με τον θάνατό του και δηλώνουν ότι "Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τον πόνο μας".

αγαθωνας θανατος

Το συγκρότημα αυτό είχε συνεργαστεί με τον Αγάθωνα για τις ανάγκες του μουσικού θεσμού, Eurovision, όπου και εκπροσώπησαν την Ελλάδα το 2013!

Αυτή ήταν η ανάρτηση των "Koza Mostra" για τον θάνατο του Αγάθωνα Ιακωβίδη

Τα μέλη του συγκροτήματος επέλεξαν να εκφράσουν τη θλίψη τους για το χαμό του αγαπημένου τους Αγάθωνα με μία ανάρτηση στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

κοζα μοστρα αγαθωνας

«So hard for us. Our great friend Agathonas passed away this morning. Can’t find words to describe our pain. Our mind is with his family. (Είναι τόσο σκληρό για εμάς. Ο υπέροχος φίλος μας, Αγάθωνας, πέθανε το πρωί. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τον πόνο μας. Η σκέψη μας είναι στην οικογένειά του)», έγραψαν οι Koza Mostra στην ανάρτησή τους.

Ασύλληπτο θρήνο προκαλεί και ένας άλλος πρόσφατος θάνατος που σημειώθηκε. Ο θάνατος ενός 17χρονου στην Αίγινα που πνίγηκε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ο θάνατος που "λύγισε" τον Γιάννη Σερβετά: "Ενώ αρχικά ήταν σταθερή η κατάστασή του..."

Πολύ βαρύ είναι από την Πέμπτη το κλίμα στο Βαρικό Φλώρινας, από όπου κατάγεται ο μαθητής του Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή κατανάλωσε δηλητηριασμένα μανιτάρια. Ο 16χρονος υποβλήθηκε την Τετάρτη σε εγχείρηση μεταμόσχευσης ήπατος στην Γερμανία και ενώ αρχικά η κατάστασή του ήταν σταθερή, , ο οργανισμός του δεν δέχτηκε το μόσχευμα και το μεσημέρι της Πέμπτης κατέληξε. Το περιστατικό αυτό λύγισε όπως φαίνεται τον Γιάννη Σερβετά.

Ο πολιτιστικός σύλλογος του Βαρικού σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα, είχαν πάρει από τις πρώτες στιγμές πρωτοβουλίες για την συγκέντρωση χρημάτων, ώστε να υποστηριχτεί η νοσηλεία του νεαρού μαθητή και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της γερμανικής πόλης. Ανάμεσα σε αυτούς που βοήθησαν, μέσω έκκλησης στα social media, ήταν και ο Γιάννης Σερβετάς.

Ο ίδιος μετά τον θάνατο του 16χρονου δεν έκρυψε τη στεναχώρια του, ανεβάζοντας στο Facebook το παρακάτω μήνυμα: «Δυστυχώς το παλικάρι από το Βαρικό της Φλώρινας δεν τα κατάφερε. Ενώ αρχικά η κατάστασή του ήταν σταθερή, ο οργανισμός του τελικά δεν δέχτηκε το μόσχευμα και κατέληξε. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια που το πάλεψε ως το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Γιάννης Σερβετάς θάνατος

Γιάννης Σερβετάς: Αδιανόητο περιστατικό - "Εγώ είμαι μες στην κηδεία και σκέφτομαι..."

Ένα αδιανόητο και πολύ αστείο περιστατικό, που είχε συμβεί στην κηδεία του πατέρα του εξιστορήθηκε ο Γιάννης Σερβετάς που μίλησε, μέσω σύνδεσης με skype στην ΕΤ3 και τον Κωστή Ζαφειράκη.

Ειδικότερα ο Σερβετάς ήταν "καλεσμένος" στην εκπομπή "Απόψε κάνεις μπάμ" με τον ίδιο να μας περιγράφει ένα απίστευτο σκηνικό που έγινε την ημέρα που έλεγαν το τελευταίο "αντίο" στον μπαμπά του.

“Το πατρικό μου είναι στο κέντρο της πόλης και είναι η κηδεία του πατέρα μου. Είμαι ντυμένος με κοστούμι όπως πρέπει για να ξεπροβοδίσω τον πατέρα μου κι ενώ είμαι στην Τσιμισκή σταματάνε τέσσερις με φωτογραφικές μηχανές από άλλη πόλη και λένε: “Ααα! Ο Σερβετάς! Να βγάλουμε μια φωτογραφία! Σε εκείνο το επεισόδιο είχαμε ξετρελαθει!

Εγώ είμαι μες στην κηδεία και σκέφτομαι, χαμογελάω και λέω ότι αν ήταν ο πατέρας μου εδώ θα είχαμε πεθάνει στα γέλια. Βγάλαμε τις φωτογραφίες και χάρηκα που έφυγαν προτού καταλάβουν σε τι αμήχανη στιγμή είχαν έρθει και πώς το είχαν κάνει” είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σερβετάς και λιώσαμε στα γέλια. Δείτε ωστόσο και το βίντεο που έκανε ο Αντώνης Κανάκης και ανατριχιάσαμε.

Γιάννης Σερβετάς στην εκπομπή Κωστή Ζαφειράκη