Στο κρεβάτι Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς - Το βίντεο μέσα από το σκάφος

Οι μαγικές διακοπές και οι βουτιές στη θάλασσα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο κρεβάτι Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς - Το βίντεο μέσα από το σκάφος

Ο Σάκης Ρουβάς θέλοντας να μας δώσει μια γεύση από τις όμορφες στιγμές που περνάνε δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το σκάφος που έχουν νοικιάσει, το οποίο ξεκινάει από την στιγμή που ξυπνάει στο πλευρό της Κάτιας Ζυγούλη στο κρεβάτι.

Το ζευγάρι συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές οι οποίες όπως έχουμε δει από διάφορες αναρτήσεις του είναι μαγευτικές. Τα παιχνίδι και οι βουτιές στη θάλασσα δεν έχουν τέλος.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, η Κάτια Ζυγούλη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έναν χυμό που της έφτιαξαν τα παιδιά της.

Ωστόσο, πριν από λίγη ώρα, ο Σάκης Ρουβάς τους τρέλανε όλους με το βίντεο που ανήρτησε και έδειχνε πως είναι τα πρωινά τους, τώρα που βρίσκονται εκτός Αθηνών. Οικογενειακώς έχουν νοικιάσει σκάφος και κάνουν tour σε αγαπημένα νησιά.

Με την ανάρτηση αυτή θέλησε να μας δείξει πόσο τέλειο είναι να ξυπνάς, να σηκώνεσαι από το κρεβάτι και να βουτάς στη θάλασσα. Δείτε ωστόσο και τη σημαντική φωτογραφία με την Κάτια Ζυγούλη που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Κάτια Ζυγούλη: Βίντεο του Σάκη Ρουβά μέσα από το σκάφος

Ο Σάκης Ρουβάς έχει ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές και μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο μέσα από το σκάφος του, το οποίο μάλιστα πιλοτάρει, ο μεγάλος γιος του, Αλέξανδρος.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων, ωστόσο προσπαθεί σε κάθε περίπτωση να αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα παιδιά του, Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα.

Το βίντεο του Σάκη Ρουβά μέσα από το σκάφος του

Ο Σάκης Ρουβάς είναι μεγάλος λάτρης της θάλασσας και γι' αυτό το λόγο, το καλοκαίρι θέλει να αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο του και να κάνει βόλτες με το σκάφος του.

Αυτή τη φορά ωστόσο δεν ήταν μόνος του, μιας και πήρε μαζί του τον μικρό Αλέξανδρο. Ο μεγάλος γιος του τραγουδιστής, ο οποίος είναι ίδιος με τον μπαμπά του, απολαμβάνει κάθε στιγμή στη θάλασσα και δείχνει ότι ήδη από πολύ μικρή ηλικία, έχει τη δυνατότητα να κάνει πράγματα και θαύματα με το σκάφος.

Ο Αλέξανδρος είναι το δεύτερο παιδί της οικογένειας Ρουβά! Γεννήθηκε το 2011 και είναι 9 ετών!

Έχει μεγαλώσει αρκετά και οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν οι γονείς του στο Instagram το δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο. Δείτε εδώ τις φωτογραφίες που ανέβασε τις προάλλες, η Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά και τον Αλέξανδρο.