Baby boom! Γέννησε η Μαρία Ψηλού

«Έσκασαν» τα ευχάριστα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Baby boom! Γέννησε η Μαρία Ψηλού

Ακόμα ένα υπέροχο baby boom έλαβε χώρα στην ελληνική showbiz, καθώς μόλις πριν από λίγο έγινε γνωστό πως η Σταρ Ελλάς, Μαρία Ψηλού γέννησε και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η ίδια, έκανε γνωστή την υπέροχη είδηση, όταν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία μαζί με τη νεογέννητη κορούλα της σχολιάζοντας: «My princess».

Να σημειώσουμε πως λίγες μέρες πριν γεννήσει, η Μαρία Ψηλού ανέβασε μία φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Δείτε τη εδώ και θα λιώσετε!

Μαρία Ψηλού γέννα

Μαρία Ψηλού: Δείτε για πρώτη φορά φωτογραφίες από το τριώροφο σπίτι της στην Βούλα!

Λίγες μέρες μετά τον γάμο της, η «Σταρ Ελλάς 2017» Μαρία Ψηλού μας υποδέχεται στο πολυτελές και τριώροφο σπίτι της στη Βούλα και μιλάει για όλα: Για την παραμυθένια γνωριμία και τον κεραυνοβόλο έρωτα που ζει με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Ψηλό, την κόρη που περιμένουν, το μέλλον της στον χώρο του μόντελινγκ και τα σχέδιά της να ανοίξει οίκο μόδας, για τις τηλεοπτικές προτάσεις που αρνήθηκε, αλλά και για τους κινδύνους που ελλοχεύουν για νέες κοπέλες που θέλουν να ακολουθήσουν το ίδιο μονοπάτι.

Η καλή νεράιδα πήρε τη μορφή της μητέρας της, που στάθηκε δίπλα της στις δυσκολίες αλλά και στην προσπάθεια που έκανε μέχρι να ανακηρυχθεί «Σταρ Ελλάς». Εμείς καθόμαστε κοντά στο τζάκι και ξεκινάμε το ταξίδι μας στις αναμνήσεις, όταν ακόμα κανείς δεν φανταζόταν την εξέλιξή της και την πορεία που θα ακολουθούσε μέχρι την κορυφή...

Από τον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό You

Φαντάζομαι ότι κάνατε πολιτικό γάμο λόγω κορωνοϊού...

Και γι' αυτό, αλλά και επειδή ήμουν έγκυος. Σίγουρα θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο, όμως θέλω να το ευχαριστηθούμε, να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι και να καλέσουμε πολύ κόσμο, οπότε πρέπει να έχω τις αντοχές για όλο αυτό, που τώρα δεν τις έχω. Δείτε εδώ φωτογραφίες από το νυφικό της!

Σε βρίσκω σε μία πολύ ωραία στιγμή, λίγες μέρες μετά τον γάμο σου. Αλήθεια, άλλαξε τίποτα στη ζωή σας;

Όλη μου η ζωή άλλαξε από τότε που γνώρισα τον άντρα μου. Αν μου έλεγες έναν χρόνο πριν ότι θα παντρευτώ και θα κάνω παιδί στα 23 μου, θα νόμιζα πως μίλαγες για κάποια άλλη, όχι για μένα. Κι όμως, φαντάσου πόσο καλά περνάω με αυτόν τον άνθρωπο και πόσο ευτυχισμένη είμαι, που δεν μου λείπει τίποτα, με καλύπτει σε όλα τα επίπεδα. Νιώθω τόσο ευτυχής που πραγματικά θέλω να ολοκληρώσω αυτή την ευτυχία με το παιδί μας, που θα έρθει σύντομα.

Πώς γνωριστήκατε;

Μέσω μίας κοινής μας φίλης, τελείως τυχαία.

Είχες ποτέ δεύτερες σκέψεις μήπως είναι πολύ νωρίς να παντρευτείς;

Ξέρεις τι; Αφέθηκα γιατί ήμουν πολύ καλά. Ταξιδεύαμε τόσο πολύ, βγαίναμε και διασκεδάζαμε, περνούσα τόσο όμορφα που δεν υπήρχε περίπτωση να σκεφτώ κάτι αρνητικό, τι θα κάνω αν κλειστώ σε ένα σπίτι με ένα παιδί.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το σπίτι της Μαρίας Ψηλού στην Βούλα

Μαρία Ψηλού συνέντευξη περιοδικό You

Μαρία Ψηλού σπίτι Βούλα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ