Βάσω Λασκαράκη: Τζιπ και ανοιχτό το αυτοκίνητο του Λευτέρη Σουλτάτου

Βίντεο ντοκουμέντο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: Τζιπ και ανοιχτό το αυτοκίνητο του Λευτέρη Σουλτάτου

Η Βάσω Λασκαράκη συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Κρήτη, στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου, Λευτέρη Σουλτάτου. Η ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο μέσα από το αυτοκίνητο του καλού της, το οποίο είναι τζιπ και όλο ανοιχτό στην οροφή.

Το αγαπημένο ζευγάρι ζει το πιο μαγικό καλοκαίρι στο νησί και μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram, φροντίζουν να ενημερώνουν το κοινό για τις ξεχωριστές στιγμές που περνάνε μαζί.

Αυτό είναι το τζιπ και ανοιχτό αυτοκίνητο του Λευτέρη Σουλτάτου που ανέβασε η Βάσω Λασκαράκη

Στο πιο πρόσφατο insta story της, η Βάσω Λασκαράκη μας δείχνει τη βόλτα που πραγματοποίησε στην Κρήτη μαζί με τον σύζυγό της.

Οι δυο τους δείχνουν να το διασκεδάζουν πραγματικά πολύ, ενώ πρόσφατα είδαμε για πρώτη φορά τον μπαμπά του Λευτέρη Σουλτάτου. Δείτε τον εδώ.

Αφιλτράριστες ολόσωμες φωτογραφίες της Βάσως Λασκαράκη με μαγιό - Τις τράβηξε ο Σουλτάτος

Η Βάσω Λασκαράκη απολαμβάνει κάθε λεπτό από τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον Λευτέρη Σουλτάτο και το βλέπουμε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει με τα μαγιό της. Οι οποίες να σημειώσουμε πως είναι αφιλτράριστες. Αυτές που θα δείτε παρακάτω τις τράβηξε ο σύζυγός της.

Η ηθοποιός μετά από μια απαιτητική χρονιά με τα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσε, γεμίζει τις μπαταρίες της για τη νέα σεζόν. Οι φήμες, την θέλουν να μπαίνει σε πασίγνωστη σειρά του ΣΚΑΙ με ρόλο έκπληξη.

Μέχρι τότε ωστόσο κάνει tour στην Κρήτη με τον Λευτέρη Σουλτάτο και επισκέπτονται κάθε ομορφιά του νησιού. Πριν λίγες ημέρες βρέθηκαν στο Ελαφονήσι και οι αφιλτράριστες φωτογραφίες της Βάσως Λασκαράκη είναι απλά απίστευτες.

Πόζαρε στο φακό του συζύγου της με ένα μικροσκοπικό μπλε μπικίνι και τα σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους έπεσαν σαν την βροχή.

Αυτές είναι οι ολόσωμες αφιλτράριστες φωτογραφίες της Βάσως Λασκαράκη με μαγιό που τράβηξε ο Σουλτάτος