Ο Λευτέρης Σουλτάτος τρέλανε την κόρη της Βάσως Λασκαράκη - Θα «μείνετε»

Ούτε η ίδια δεν το πίστευε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Λευτέρης Σουλτάτος τρέλανε την κόρη της Βάσως Λασκαράκη - Θα «μείνετε»

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις όμορφες διακοπές τους στην Κρήτη μαζί με την κόρη της ηθοποιού, Εύα. Ο σεφ μάλιστα, της κάνει όλα τα χατίρια και με μια κίνηση που έκανε χθες, την «τρέλανε». Θα «μείνετε» με το που αντικρίσετε αυτό που υπήρχε πάνω στο τραπέζι της κουζίνας τους.

Το ζευγάρι ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας στο νησί και παρόλο που ο Λευτέρης Σουλτάτος δουλεύει στο εστιατόριο γνωστού ξενοδοχείου, πάντα βρίσκει χρόνο για να κάνουν όλοι μαζί τις βουτιές τους στη θάλασσα.

Χθες βέβαια, πέρασαν από ότι είδαμε, την ημέρα τους στο σπίτι. Και όπως αποκάλυψε η Βάσω Λασκαράκη είχαν φάει τα πάντα. Όμως ο αγαπημένος σεφ, για να κάνει το χατίρι της μικρής Εύας, έφτιαξε και μια λαχταριστή τούρτα.

Όπως ήταν λογικό, η κόρη της ηθοποιού, ξετρελάθηκε από την χαρά της.

Λευτέρης Σουλτάτος Βάσω Λασκαράκη

Δείτε εδώ και το απίστευτο βίντεο από την εξόρμηση που έκαναν με χλιδάτο σκάφος. Τους άφησαν όλους άφωνους.

Χαμός στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου - Δεν φαντάζεστε τι έκανε κόρη της

Καθημερινές στιγμές με την κόρη της περνάει στο σπίτι η Βάσω Λασκαράκη παίζοντας διάφορα παιχνίδια, ενώ αγαπημένο της είναι να φτιάχνει παζλ. Ωστόσο, δεν φαντάζεστε τι έκανε η μικρή Εύα και επικράτησε χαμός στο πάνω στο τραπέζι του σπιτιού που μένει με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Η Βάσω Λασκαράκη έχουμε δει πολλές φορές να κάθεται μαζί με την κόρη της στο τραπέζι της κουζίνας, - το οποίο όπως έχουμε δει είναι τεράστιο και ξύλινο - και να φτιάχνουν διάφορα και μεγάλη παζλ για να περνάει η ώρα τους σε αυτοπεριορισμό, όμορφα και δημιουργικά.

Αυτό λοιπόν έκαναν και μαμά και κόρη για ακόμη μια φορά. Ωστόσο, αυτό ήταν πολύ μεγαλύτερη από τα υπόλοιπα που έχουν φτιάξει μαζί. Μάλιστα, η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την ώρα που το είχαν βάλει πάνω στο τραπέζι και το έφτιαχναν.

Βάσω Λασκαράκη σπίτι

Η φωτογραφία με τον χαμό πάνω στο τραπέζι

Ωστόσο, η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και ένα βίντεο από τον χαμό που είχε δημιουργηθεί πάνω στο τραπέζι της κουζίνα από τις μπογιές της μικρής Εύας. Η κόρη της θέλησε να κάνει χειροτεχνίες και είχε απλώσει πάνω διάφορα πράγματα.

Βάσω Λασκαράκη κόρη

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι