Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Σαν από παραμύθι η αγαπημένη γωνία στον κήπο του σπιτιού τους

Είναι γεμάτος λουλούδια και πράσινο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Σαν από παραμύθι η αγαπημένη γωνία στον κήπο του σπιτιού τους

Μέχρι σήμερα η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος βρίσκονται στην πανέμορφη Κρήτη όπου απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους. Μάλιστα, επισκέφθηκαν το πατρικό σπίτι τους σεφ και με την αγαπημένη γωνία του ζευγαριού στον κήπο τους θα πάθετε πλάκα, καθώς είναι σαν από παραμύθι.

Η ηθοποιός έχει μεγάλη αγάπη για το νησί, όπως πολλές φορές κιόλας έχει δηλώσει. Ενώ, έχει πάθει «έρωτα» με το σπίτι των πεθερικών της, για αυτό κιόλας δημοσίευσε δυο εντυπωσιακές φωτογραφίες από την αυλή τους.

Χθες ωστόσο, θέλησε να μας δείξει την αγαπημένη γωνία στον κήπο του πατρικού σπιτιού του Λευτέρη Σουλτάτου. Η ηθοποιός, έχει μαγευτεί από το καταπράσινο τοπίο, με τα δεκάδες λουλούδια, αφού κιόλας δεν έχει καμία σχέση με την πόλη.

Νέες φωτογραφίες από το σπίτι του Λευτέρη Σουλτάτου - Βάσως Λασκαράκη στην Κρήτη! Απίστευτος κήπος

Νέες φωτογραφίες από το σπίτι του Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσω Λασκαράκη στην Κρήτη. Θα πάθετε πλάκα με τον απίστευτο κήπο τους. Το ζευγάρι περνάει όμορφες και χαλαρές στιγμές μακριά από την Αθήνα.

Το ζευγάρι ζει τις πιο όμορφες στιγμές στη σχέση του, όπως άλλωστε βλέπουμε και από τις αναρτήσεις που ανεβάζουν καθημερινά στους λογαριασμούς τους στα social media. Οι δυο τους μετά την καραντίνα, παρέα με την μικρή Εύα κάνουν βόλτες εκτός σπιτιού, αλλά περνάνε όμορφα και μέσα στο σπίτι τους.

Τώρα λοιπόν που άνοιξαν οι «δρόμοι» για τα νησιά βρήκαν ευκαιρία να φύγουν. Το ζευγάρι και η Εύα πήγαν στον αγαπημένο τους προορισμό. Αυτός δεν είναι άλλος από το χωριό του γνωστού σεφ στο Ηράκλειο Κρήτης.

Μάλιστα ανεβάζουν και στιγμές από εκεί στα social media τους και το σπίτι τους είναι πραγματικά υπέροχο. Ο κήπος τους πραγματικά θα σε ξετρελάνει.

Μάλιστα έχουν και μια αιώρα σε αυτόν και διασκεδάζουν το βράδυ με την παρέα τους.

Δείτε την ανάρτηση:

Σουλτάτος - Λασκαράκη κήπος