Εμφανώς αδυνατισμένη η Βάσω Λασκαράκη - Φωτογραφίες - απόδειξη

Συνεχίζει τις διακοπές της στην Κρήτη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εμφανώς αδυνατισμένη η Βάσω Λασκαράκη - Φωτογραφίες - απόδειξη

Η Βάσω Λασκαράκη συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη και οι τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι η απόδειξη πως η αγαπημένη ηθοποιός είναι εμφανώς αδυνατισμένη.

Το καλοκαίρι δείχνει να μην έχει τέλος για την Βάσω Λασκαράκη η οποία περνάει τις πιο μοναδικές στιγμές με τον αγαπημένο της σύζυγο, Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της.

Η ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι καθημερινά φροντίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα σωρό στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες της με τους διαδικτυακούς της φίλους και μάλιστα πριν από λίγο καιρό ανέβασε μία φωτογραφία από το σπίτι της πεθεράς της.

Κάτι αντίστοιχο έγινε λοιπόν και σήμερα, όταν η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με ένα τζιν σορτσάκι και φαίνεται να έχει αδυνατίσει πολύ!

Προκάλεσε φρενίτιδα η Βάσω Λασκαράκη με το βίντεο της - Το σώμα της μέσα στο νερό

Η Βάσω Λασκαράκη περνάει το πιο όμορφο καλοκαίρι της στο πλευρό του συντρόφου της, Λευτέρη Σουλτάτου. Εκτός από τις διακοπές της στο νησί της Κρήτης, έκαναν και ολιγοήμερες με σκάφος και καλούς φίλους. Από εκεί είναι και το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram και προκάλεσε φρενίτιδα. Το σώμα της μέσα στο νερό χωρίς φίλτρα είναι απίστευτο.

Η ηθοποιός διανύει όπως μπορούμε να καταλάβουμε μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή, αλλά και στα επαγγελματικά της, καθώς όπως γράφεται θα την δούμε με ρόλο έκπληξη στις 8 Λέξεις.

Στην εξόρμηση λοιπόν που έκαναν με το σκάφος, η Βάσω Λασκαράκη, τράβηξε ένα απίστευτο βίντεο μέσα στο νερό, από βουτιά που έκανε με το μαγιό της. Η ηθοποιός έχει απίστευτο σώμα χωρίς φίλτρα και ρετούς και το απέδειξε.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες μέσα στο νερό είναι trend του καλοκαιριού και βλέπουμε όλο και περισσότερους celebrities να κάνουν τέτοιες αναρτήσεις.