Πάολα: Το δημόσιο ευχαριστώ και η νέα ανακοίνωση της κόρης της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάολα: Το δημόσιο ευχαριστώ και η νέα ανακοίνωση της κόρης της

Ένα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ θέλησε να πει στους διαδικτυακούς της φίλους η κόρη της Πάολα, για την στήριξη που της έδειξαν σε ένα νέο project που είχε ανακοινώσει πως έχει ξεκινήσει.

Η Παολίνα, την οποία η τραγουδίστρια έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Φώτη Ζογλοπίτη, είναι καθημερινή χρήστης των social media και συγκεκριμένα του Instagram και κάνει αρκετές αναρτήσεις από την ζωή της.

Πριν λίγες ώρες λοιπόν και λίγες ημέρες μετά την ευχάριστη για την ίδια ανακοίνωση που είχε κάνει - όπως θα δείτε παρακάτω - ευχαρίστησε τους followers της για την στήριξη τους και ανακοίνωσε ξανά πως πολύ σύντομα θα επιστρέψει με περισσότερες πληροφορίες για το project της και τα αποτελέσματα.

Ωστόσο, θα «μείνετε» με το που δείτε την μαμά της Πάολα σήμερα, στο πρόσωπο είναι ίδια με την μικρή Παολίνα. Έχουν ίδια χαρακτηριστικά.

Πάολα Παολίνα κόρη instagram

Με αυτό τον τρόπο είχαν ανακοινωθεί τα ευχάριστα από την κόρη της Πάολα

Με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η κόρη της Πάολα ανακοίνωσε μερικά πολύ ευχάριστα για εκείνη νέα. Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, η Παολίνα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα νέο project που ετοιμάζει, θέλοντας έτσι οι followers της να την βοηθήσουν για να το ολοκληρώσει.

Πάολα κόρη

Παολίνα instagram

Η κόρη της Πάολα, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και σε καθημερινή βάση δημοσιεύσει διάφορες στιγμές της. Η Παολίνα έχει μεγαλώσει πολύ και μπορεί κανείς να το καταλάβει από τις φωτογραφίες της. Συγκεκριμένα, εκείνες που ποζάρει με μαγιό κάνουν χαμό, αφού όπως φαίνεται έχει πάρει τις αναλογίες της μαμάς της, οι οποίες είναι εκπληκτικές.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες είχαμε μερικές δυσάρεστες εξελίξεις για την Πάολα. Δείτε τι συνέβη.