Κάτια Ζυγούλη: Η φωτογραφία με τον Σάκη Ρουβά και το γιο τους που «ξεσήκωσε» το διαδίκτυο

Θα «λιώσετε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάτια Ζυγούλη: Η φωτογραφία με τον Σάκη Ρουβά και το γιο τους που «ξεσήκωσε» το διαδίκτυο

Η Κάτια Ζυγούλη, δημοσίευσε στο Instagram της μια φωτογραφία του Σάκη Ρουβά μαζί με το γιο τους από την παραλία. Το διαδίκτυο με την τρυφερή στιγμή «ξεσηκώθηκε» και έσπευσε να σχολιάσει την ανάρτηση.

Το ζευγάρι πέρασε τις καλοκαιρινές του διακοπές πάνω στο σκάφος και επισκέφθηκε διάφορα νησιά του Αιγαίου. Ενώ, μόνιμη στάση τους ήταν η πανέμορφη Κέρκυρα.

Με την επιστροφή τους λοιπόν, η Κάτια Ζυγούλη το πρωί της Τρίτης θέλησε να υποδεχτεί τον Σεπτέμβριο, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία με τον Σάκη Ρουβά και τον μικρότερο γιο τους, Απόλλωνα.

«Καλό μήνα με χαμόγελα! Πώς σας φαίνεται η ιδέα να ανεβάζουμε όλοι κάθε πρώτη του μήνα μια φωτογραφία με χαμόγελα; Και μόνο με τις προσπάθειες να βγει καλή η selfie θα μας έχει κολλήσει αυτόματα το χαμόγελο για όλη την μέρα!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κάτια Ζυγούλη.

Σάκης Ρουβάς: Με τον "δίδυμό" γιο του στην παραλία - Βίντεο ντοκουμέντο από τις διακοπές με την Κάτια Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και μάλιστα, πριν από λίγη ώρα, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο - ντοκουμέντο, στο οποίο ποζάρει μαζί με τον... δίδυμό του στην παραλία!

Το αγαπημένο ζευγάρι μπορεί να έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, ωστόσο σε κάθε περίπτωση φροντίζει να βρίσκει χρόνο για να τον αφιερώσει στα παιδιά του. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, είναι δύο πολύ τρυφεροί γονείς οι οποίοι "τρελαίνονται" για τα παιδιά τους, Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα.

Ο μικρότερος της οικογένειας, Απόλλωνας, είναι ολόιδιος με τον μπαμπά του και οι δυο τους περνούν τις πιο όμορφες στιγμές μαζί στην Κέρκυρα όπου βρίσκονται διακοπές. Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες δημοσίευσε και μερικές υπέροχες φωτογραφίες του και η Κάτια Ζυγούλη.