Σαν γήπεδο η βεράντα της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Απίστευτος χώρος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σαν γήπεδο η βεράντα της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Η Αθηνά Οικονομάκου υποδέχθηκε χθες στο σπίτι όπου μένει με τον Φίλιππο Μιχόπουλο τις φίλες της και από τις φωτογραφίες που είδαμε, ξεχωρίσαμε τη βεράντα η οποία είναι σαν κανονικό γήπεδο! Ένας πραγματικά μοναδικός χώρος!

Η αγαπημένη ηθοποιός μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι επέστρεψε στη βάση της και χθες θέλησε να συναντηθεί με τις κολλητές προκειμένου να πουν τα νέα τους από το καλοκαίρι.

Όλες μαζί λοιπόν βρέθηκαν στο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου. Μαζί φυσικά και η Βάσω Λασκαράκη που είναι κολλητή της και επέστρεψε οριστικά από την Κρήτη. Η ίδια μάλιστα ανέβασε και μία φωτογραφία για να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την παρέα της.

Αυτή είναι η βεράντα της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου που είναι σαν γήπεδο

Στη φωτογραφία αυτή φαίνεται και η υπέροχη βεράντα της Αθηνάς Οικονομάκου!

Αθηνά Οικονομάκου σπίτι

Αθηνά Οικονομάκου: Ο κήπος του σπιτιού της είναι βγαλμένος από παραμύθι - Έχει θέα ονειρική

Ο κήπος που έχει στο σπίτι της η Αθηνά Οικονομάκου, είναι βγαλμένος σαν από παραμύθι, ενώ η θέα που βλέπει κάθε ημέρα είναι απλά... ονειρική, καθώς βλέπει την θάλασσα.

Η ηθοποιός το Σαββατοκύριακο το πέρασε στο πανέμορφη Γύθειο με την οικογένεια της. Στην πανέμορφη πόλη πέρασε και το περισσότερο από το καλοκαίρι της, καθώς λόγω κορωνοϊού δεν πήγε με το σύζυγό της στην Σαντορίνη.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χθες, πριν επιστρέψει στην Αθήνα για τα γυρίσματα της σειράς «Έλα στη θέση μου» θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τον πανέμορφο κήπο του σπιτιού της.

'Όπως είδαμε είναι τεράστιο, γεμάτος λουλούδια, ενώ δεν έχει μόνο έναν όροφο. Η θέα είναι απίστευτη, καθώς βλέπει θάλασσα. Πριν δημοσιεύσει τη φωτογραφία από την αυλή της, την είδαμε να ποζάρει topless.

Αθηνά Οικονομάκου κήπος σπιτιού Γύθειο

Περισσότερες φωτογραφίες από το παραμυθένιο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου

Οι διακοπές για την Αθηνά Οικονομάκου όπως φαίνεται δεν έχουν τελειώσει ακόμη, καθώς βρίσκεται στο πανέμορφο Γύθειο μαζί με την οικογένεια της. Μάλιστα, οι φωτογραφίες από το σπίτι που είναι σαν.. βγαλμένο από παραμύθι είναι μαγικές. Ειδικά αυτές από το μπαλκόνι της.

Η ηθοποιός. λίγο πριν επιστρέψει στην Αθηνά και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, απολαμβάνει όσο χρόνο της έχει μείνει με τον σύζυγο και το γιο της. Οι εξορμήσεις σε διάφορες παραλίες είναι πολλές, ενώ νωρίς το βράδυ είτε κάθονται στο απίστευτο μπαλκόνι που έχουν στο σπίτι τους που έχει θέα θάλασσα ή κατεβαίνουν στο κέντρο του Γυθείου για χαλαρό ποτό.

Όσον αφορά το σπίτι της, είναι όλο χτισμένο από πέτρα, ενώ έχει τεράστιο κήπο με λουλούδια και φώτα παντού. Θέα βλέπει το νησάκι όπου είναι ο φάρος, αλλά και όλη την θάλασσα. Τα κάγκελα μάλιστα, είναι όλα από τζάμι.

Αθηνά Οικονομάκου φωτογραφίες σπιτιού

Αθηνά Οικονομάκου σπίτι Γύθειο

Να σημειώσουμε πως, όσο βρίσκεται η Αθηνά Οικονομάκου στο πανέμορφο Γύθειο έκανε και μια χαρμόσυνη ανακοίνωση. Οι χαρές της είναι μεγάλες.