Μαρία Μπακοδήμου: Μιλά για τα παιδιά της - "Κλαίγαμε και εγώ και ο μπαμπάς τους όταν..."

Λύγισε η παρουσιάστρια!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μαρία Μπακοδήμου: Μιλά για τα παιδιά της -

Στα παρασκήνια της φωτογράφισης για το νέο κύκλο του Just the 2of us βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής "Ευτυχείτε" και εκεί συνάντησαν την την Μαρία Μπακοδήμου η οποία αποκάλυψε πολλά για τα παιδιά της.

Η παρουσιάστρια αλλά και κριτής του λαμπερού σόου μίλησε μεταξύ άλλων για τους γιους της, Νικήτα και Άρη, που παρουσιάστηκαν πρόσφατα στο στρατό.

“ Είναι διαφορετικό να πηγαίνει το παιδί σου να σπουδάσει και αλλιώς όταν πάει στο στρατό. Η συγκίνηση που ένιωσα δεν συγκρίνεται. Ίσως επειδή είμαστε παραδοσιακοί και πάνε να υπηρετήσουν τη μαμά πατρίδα. Εγώ και ο μπαμπάς τους κλαίγαμε πολύ. Δεν πήγαμε να τους ψωνίσουμε, πήγαν μόνοι τους… Πήγαμε με τον Δημήτρη να τους δούμε όταν παρουσιάστηκαν, την επόμενη Κυριακή πήγαμε για λίγο και ξαναπήγαμε και ήταν συγκινητικό πάρα πολύ”. είπε η Μαρία Μπακοδήμου εμφανώς συγκινημένη. Δείτε εδώ τη φωτογραφία ντοκουμέντο των γιών της στο στρατό!

Μαρία Μπακοδήμου: Ποζάρει με μαγιό στα 55 της και κόβει την ανάσα!

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της νέας εκπομπής Style me up της στο Open η Μαρία Μπακοδήμου δημοσίευσε ακόμα μία εντυπωσιακή φωτογραφία της με ολόσωμο μαγιό που μας έκοψε την ανάσα!

Στα 55 της χρόνια διατηρείται σε φόρμα και κάθε φορά που ποστάρει φωτογραφία της με μαγιό μας εκπλήσσει!

Η παρουσιάστρια έχει αδυνατίσει πάρα πολύ και η αλλαγή στο σώμα της μετά την απώλεια των κιλών είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

H μία φωτογραφία της με μαγιό είναι πιο εντυπωσιακή από την άλλη, αλλά η τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε χθες, 13 Σεπτεμβρίου χωρίς ρετούς με ολόσωμο μαγιό είναι όνειρο. Δείτε την στην παρακάτω gallery και θα τα χάσετε με τη σιλουέτα της!

Μαρία Μπαοδήμου