Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Νέα κοινή εμφάνιση με τον σύντροφό της

Δεν ξεκολλάει ο ένας από τον άλλον!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Νέα κοινή εμφάνιση με τον σύντροφό της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να μοιραστεί ένα ακόμα κοινό στιγμιότυπο από μία νέα εμφάνιση που πραγματοποίησε μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Το ζευγάρι φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένο και έτσι οι δυο τους περνούν πολλές ώρες της ημέρας μαζί ενώ πλέον μοιράζονται στα social media και κοινές φωτογραφίες.

Να θυμίσουμε πως η αρχή των κοινών στιγμιοτύπων τους έγινε στα γενέθλια της παρουσιάστριας όταν ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος φωτογράφησε την παρουσιάστρια με την τούρτα της ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το βράδυ της Παρασκευής δημοσίευσε και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία.

To ζευγάρι γνωρίζονταν χρόνια ωστόσο ήρθαν πιο κοντά κατά την περίοδο της καραντίνας ενώ λίγους μήνες μετά αποφάσισαν πως θέλουν να είναι μαζί.

Η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται πως έχει πάει για τένις μαζί με τον αγαπημένο της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σύντροφος

Σοκαρισμένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Το πρόβλημα στο αμάξι της και η βοήθεια

Σοκαρισμένη ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως είδαμε σε μια ανάρτηση της, λόγω ενός προβλήματος που είχε με το αμάξι της και χρειάστηκε να ζητήσει βοήθεια.

Η παρουσιάστρια - η οποία ζει έναν όμορφο έρωτα με το σύντροφο της Παναγιώτη Σταθοκωστόπουλο - είχε ένα απρόσμενο γεγονός.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε έπαθε λάστιχο, αφού πάτησε μια τεράστια βίδα με αποτέλεσμα να καλέσει βοήθεια για να της το φτιάξουν.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αυτοκίνητο

«Έριξε» το Instagram η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την τόπλες φωτογραφία της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να ανεβάζει μία υπέροχη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει τόπλες φορώντας μόνο κοσμήματα και «ρίχνει» το διαδίκτυο. Για ακόμα μία φορά, η αγαπημένη παρουσιάστρια κατάφερε να μοιράσει πολλαπλά «εγκεφαλικά» στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο Instagram και έτσι πολύ εύκολα κάθε ανάρτησή της γίνεται ανάρπαστη.

Αυτή είναι η τόπλες φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που «έριξε» το Instagram

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, το οποίο προέρχεται από την επίσημη φωτογράφιση που πραγματοποίησε πρόσφατα για τη νέα σειρά κοσμημάτων που κυκλοφορεί με το όνομά της, και στο οποίο ποζάρει topless στον φακό, φορώντας μόνο κολιέ και δαχτυλίδια.

Να σημειώσουμε πως τις τελευταίες μέρες υπάρχουν φήμες για τη νέα σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Δείτε εδώ την κοινή φωτογραφία που προκάλεσε πανικό στο διαδίκτυο.