The Bachelor Highlights 07/10: Οι άγριοι τσακωμοί, η εξομολόγηση του Παναγιώτη και τα καυτά φιλιά

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor Highlights 07/10: Οι άγριοι τσακωμοί, η εξομολόγηση του Παναγιώτη και τα καυτά φιλιά

Στο χθεσινό επεισόδιο του "The Bachelor" για ακόμη μια φορά δεν επικρατούσε χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα μιας και δεν έλειψαν οι άγριοι καυγάδες μεταξύ των κοριτσιών, το "σπάσιμο" της Νικολέττας προς το ραντεβού της Ατζελίνας, η εξομολόγηση του Παναγιώτη καθώς και οι ερωτικές σκηνές με αυτόν και την Μαρίνα.

Ποια παίκτρια όμως αρκετά συζητημένη δεν θα δούμε στις φιναλιστ; Είναι σχεδόν σίγουρη η αποχώρηση της!

Όσον αφορά, όμως, τα χθεσινοβραδινά, πάρε μια γεύση για το τι είδαν πάλι τα ματάκια μας!

Βγαίνουν τα μαχαίρια στο The Bachelor - Το πλάνο της Νικολέττας διαλύει τα σχέδια της Αντζελίνας

Στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor πρόκειται να βγουν για τα καλά τα μαχαίρια καθώς η Νικολέττα ετοιμάζει ένα πολύ σατανικό πλάνο με το οποίο έχει σκοπό να διαλύσει όλα τα σχέδια της Αντζελίνας που θα προσπαθήσει να βγει ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η Εριέττα θα ανακοινώσει στις διαγωνιζόμενες πως ο Παναγιώτης έχει επιλέξει ένα από τα κορίτσια για να βγει σε ατομικό ραντεβού.

Η απόφαση του πρώτου Έλληνα Bachelor δε θα ευχαριστήσει καθόλου τις κοπέλες, καθώς εκείνος επιλέγει για μία ακόμη φορά την Αντζελίνα, η οποία μοιάζει τρισευτυχισμένη.

Όλα ωστόσο μπορούν να ανατραπούν, καθώς η Νικολέττα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το λευκό τριαντάφυλλο και να πάρει τη θέση της Αντζελίνας. Δείτε εδώ ποιο φαβορί δεν μένει στις φιναλίστ.

Να σημειώουμε επίσης, πως ένα απίστευτο σκάνδαλο έχει δημιουργηθεί με τον ALPΗΑ και το The Bachelor. Βίντεο ντοκουμέντο "καίει" την παραγωγή.

The bachelor: Άγριος τσακωμός ανάμεσα σε Χριστίνα και Αναστασία

Ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο του “The Bachelor” παρακολουθήσαμε το μεσημέρι της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή “Pop Up”. Μάλιστα, σε αυτό είδαμε έναν τσακωμό να λαμβάνει χώρα ανάμεσα στην Αναστασία και την Χριστίνα.

Συγκεκριμένα, η Αναστασία κάποια στιγμή θα πάρει τον λόγο και η Χριστίνα θα την διακόψει με αποτέλεσμα η πρώτη να γίνει έξαλλη.

Τα κορίτσια θα λογομαχήσουν έντονα μεταξύ τους με την Αναστασία κάποια στιγμή να αγγίζει ένα οικογενειακό θέμα της Χριστίνας και συγκεκριμένα τον πατέρα της που λείπει από τη ζωή, κάτι που θα την ενοχλήσει πάρα πολύ. Δείτε εδώ ποιο φαβορί δεν μένει στις φιναλίστ.

bachelor

The Bachelor: Η Νικολέττα έκοψε το ραντεβού της Αντζελίνας - Χαμός στο σπίτι!

Η τυχερή κοπέλα που θα έβγαινε ραντεβού με τον Παναγιώτη στο σημερινό επεισόδιο του Bachelor ήταν η Αντζελίνα! Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα ήθελε αφού η Νικολέττα της έκοψε την χαρά!

Με ένα γράμμα ο Παναγιώτης ανακοίνωσε στα κορίτσια πως Η Αντζελίνα είναι αυτή που θα έβγαινε ραντεβού μαζί του! Αμέσως όλες φώναξαν στην Νικολέττα που έχει το προνόμιο του λευκού τριαντάφυλλου να "κόψει" το ραντεβού!bachelor

Αν και δεν το έκανε αμέσως, δευτερόλεπτα πριν φύγει η Αντζελίνα με τον Παναγιώτη έτρεξε στο αμάξι με τις υπόλοιπες παίκτριες να ζητωκραυγάζουν και με το τριαντάφυλλο της ζήτησε απο την Αντζελίνα να κατέβει και να πάρει αυτή τη θέση της!

The bachelor: H εξομολόγηση του Παναγιώτη στην Νικολέττα - "Δεν έχω νιώσει έτσι..."

το σημερινό επεισόδιο του Bachelor, αφού η Νικολέττα "έκοψε" το ραντεβού του Παναγιώτη με την Ατζελίνα, πήρα η ίδια θέση! Μάλιστα στο ραντεβού της με τον Παναγιώτη άκουσε κάτι που δεν το περίμενε!

Αφού βγήκαν και πήγαν για μπόουλινγκ, εκεί που τα κοπλιμέντα πήγαιναν και ερχόντουσαν κάθισαν να φάνε. Η ατμόσφαιρα ήταν έντονη και η ερώτηση της Νικολέττας έβαλε φωτιές!

"Έχεις νιώσει για κάποια άλλη όπως νιώθεις για εμένα;"

Και τότε ήταν που πήρε την απάντηση που ήθελε καθώς ο Παναγιώτης της απάντησε πως δεν έχει νιώσει για άλλη, όσα έχει νιώσει με αυτή!Νικολέττα και Παναγιώτης!

Μετά από αυτό η Νικολέττα βρισκόταν στον έβδομο ουρανό! Δείτε την Νικολέττα να "κόβει" το ραντεβού του Παναγιώτη με την Αντζελίνα

Μάλιστα της έδωσε και τι πολυπόθητο κόκκινο τριαντάφυλλο!

The Bachelor: Έπαθλο των κοριτσιών...ένα βράδυ με τον Παναγιώτη!

Τα κορίτσια του The Bachelor πέρασαν μία ακόμα δοκιμασία στην οποία τις έβαλε ο Παναγιώτης Βασιλάκος προκειμένου να είναι σίγουρος για την κοπέλα που θα κέρδιζε το επόμενο μεγάλο έπαθλο το οποίο ήταν μια νύχτα μαζί του!

Ένα έπαθλο που ο περιζήτητος εργένης δεν είχε ανακοινώσει πριν ολοκληρωθεί η δοκιμασία.

Στη διάρκεια αυτής της δοκιμασίας τα κορίτσια που είχε επιλέξει ο Παναγιώτης έπρεπε να χορέψουν τανγκό όσο πιο ερωτικά και παθιασμένα μπορούσαν.

Όταν ολοκληρώθηκε, ο Παναγιώτης ανακοίνωσε στα κορίτσια πως το έπαθλο ήταν το κορίτσι που θα επέλεγε, να περάσει μαζί του ένα βράδυ στο σπίτι του. Δείτε την Νικολέττα να "κόβει" το ραντεβού του Παναγιώτη με την Αντζελίνα

Κάτι που φυσικά ενθουσίασε τις κοπέλες οι οποίες περίμεναν με κομμένη την ανάσα την απόφασή του.

Αυτή λοιπόν που κέρδισε ήταν η Μαρίνα!Bachelor βασιλάκος

The Bachelor: Τα φιλιά στο κρεβάτι και οι τολμηρές σκηνές!

Η Μαρίνα ήταν η... τυχερή που κέρδισε το έπαθλο για μία βραδιά στο σπίτι του Παναγιώτη. To Bachelor έχει προχωρήσει αρκετά και σκηνές που βλέπουμε έιναι αρκετά τολμηρές!

Η νεαρή κοπέλα πέρασε με επιτυχία τη δοκιμασία του χορού κατά την οποία χόρεψε ένα υπέροχο και άκρως ερωτικό τανγκό μαζί του και έτσι εκείνος ανάμεσα στις υπόλοιπες κοπέλες διάλεξε εκείνη.

Η Μαρίνα βρέθηκε λοιπόν το ίδιο βράδυ στο σπίτι του περιζήτητου εργένη και μαζί παρακολούθησαν την άκρως ερωτική ταινία "Ο Σωματοφύλακας" με την Γουίτνεϊ Χιούστον και τον Κέβιν Κόστνερ.

Φιλήθηκαν παθιασμένα κατά τη διάρκεια της ταινίας όμως κανείς δεν περίμενε πως λίγο αργότερα ο Παναγιώτης θα οδηγούσε τη Μαρίνα στην κρεβατοκάμαρά του.

Φιλήθηκαν με πάθος και η κουρτίνα που ανέμιζε όταν το πλάνο "έφυγε" από τον χώρο, άφησε πολλά υπονοούμενα...Προηγουμένως βέβαια ο Παναγιώτης έκανε ερωτική εξομολόγηση στην Νικολέττα!the bachelor φιλί στο κρεβάτι