Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η φωτογραφία με τον σύντροφό της και το τρυφερό φιλί!

Έρωτας!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η φωτογραφία με τον σύντροφό της και το τρυφερό φιλί!

Μια από την καλύτερη περίοδο της ζωής της φαίνεται να διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και περίπου δύο μήνες, είναι αχώριστοι και δημοσιεύματα τους θέλουν να συγκατοικούν.

Πριν από κάποιες ώρες μάλιστα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία είναι αρκετά ενεργή στα προφίλ της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας φαίνεται να την κρατάει στην αγκαλιά του και η ίδια να του φιλάει το χέρι.

Να θυμίσουμε πως η αρχή των κοινών στιγμιοτύπων τους έγινε στα γενέθλια της παρουσιάστριας όταν ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος φωτογράφησε την παρουσιάστρια με την τούρτα της ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το βράδυ της Παρασκευής δημοσίευσε και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία.

Δείτε την δημοσίευση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου:

Σπυροπούλου φιλί με σύντροφο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Νέα κοινή εμφάνιση με τον σύντροφό της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να μοιραστεί ένα ακόμα κοινό στιγμιότυπο από μία νέα εμφάνιση που πραγματοποίησε μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Το ζευγάρι φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένο και έτσι οι δυο τους περνούν πολλές ώρες της ημέρας μαζί ενώ πλέον μοιράζονται στα social media και κοινές φωτογραφίες.

To ζευγάρι γνωρίζονταν χρόνια ωστόσο ήρθαν πιο κοντά κατά την περίοδο της καραντίνας ενώ λίγους μήνες μετά αποφάσισαν πως θέλουν να είναι μαζί.

Η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται πως έχει πάει για τένις μαζί με τον αγαπημένο της.

Σπυροπούλου ΄τεννις μαζί με σύντροφο