Στην αγκαλιά του Λευτέρη Σουλτάτου η Βάσω Λασκαράκη - Αχώριστο το ζευγάρι

Το τρυφερό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στην αγκαλιά του Λευτέρη Σουλτάτου η Βάσω Λασκαράκη - Αχώριστο το ζευγάρι

Η Βάσω Λασκαράκη φαίνεται να είναι ξετρελαμένη με τον αγαπημένο της σύζυγο, Λευτέρη Σουλτάτο. Οι δυο τους είναι πραγματικά αχώριστοι και πρόσφατα ανέβασαν μία κοινή φωτογραφία στην οποία ποζάρει ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει δείξει πολλές φορές πως τα τελευταία χρόνια ζει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του. Οι δυο τους κάνουν συνέχεια κοινές δραστηριότητες, απολαμβάνουν τον χρόνο τους στο σπίτι ενώ το καλοκαίρι πέρασαν τις πιο μοναδικές διακοπές στην Κρήτη και τα νησιά του Ιονίου.

Αυτή είναι η φωτογραφία στην οποία η Βάσω Λασκαράκη ποζάρει στην αγκαλιά του Λευτέρη Σουλτάτου

Πριν από μερικές ώρες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λακαράκη ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον σύζυγό της και φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Χθες βέβαια είδαμε και ένα στιγμιότυπο μέσα από το σπίτι του ζευγαριού.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος γάμος

Λευτέρης Σουλτάτος - Βάσω Λασκαράκη: Αποκάλυψαν σε story στο instagram πως...

... ξεκίνησε αυτός ο ατελείωτος έρωτας! Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη είναι αρκετά ενεργή χρήστες των social media! Προσφάτως μέσα από ένα insta story έδωσαν στους followers τους ένα στοιχείο για την σχέση τους που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα.

Για την ακρίβεια την αποκάλυψη έκανε ο Λευτέρης Σουλτάτος, αφού εκείνος δημοσίευσε πρώτα την φωτογραφία και απλά η ηθοποιός μετά την έκανε repost τονίζοντάς του πόσο πολύ τον αγαπά.

Με λίγα λόγια, αποκαλύφθηκε πως το ζευγάρι γνωρίστηκε από ένα πιάτο που έφτιαξε ο Λευτέρης και άρεσε τρελά στην Βάσω! Πόσο τα ζηλεύουμε τέτοια ειδύλλια...

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος instagram

Δείτε εδώ και τι είχε γράψει ο Τσιμιτσέλης για το ζευγάρι αυτό στο instagram πριν από λίγο καιρό!

Λασκαράκη - Σουλτάτος: Tα δημόσια "πειράγματα" στο Instagram

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πιο ακομπλεξάριστα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Τρολάρει συνεχώς ο ένας τον άλλον, αυτοσαρκάζονται, κι εμείς τους βλέπουμε μέσα από τα social media.

Η ηθοποιός έχει βρει το τρικ για να κάνει τον σύζυγό της ότι «θέλει», και αυτό δεν είναι άλλο από το shopping. Κάποια ερωτηματικά βλέπουμε να πλανώνται γύρω σου, γι’ αυτό και θα σου εξηγήσουμε αμέσως. Η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε στο Instagram account της μια φωτογραφία που έλεγε: «Θα στείλει ή θα αναγκαστώ να παραγγείλω παπούτσια», κάνοντας tag τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Εκείνος είδε το post και απάντησε γράφοντας: «Στέλνω μήνυμα τώρα και σε παίρνω τηλέφωνο αμέσως». Και κάπως έτσι ένα ζευγάρι παπούτσια «γλίτωσε» από τα χέρια της ηθοποιού. Δείτε το ζευγάρι σε βραδινή έξοδο!Λασκαράκη Λασκαράκη Σουλτάτος