GNTM 3 Highlights 12/10: Τα στρατόπεδα, τα ζωύφια ως παρτενέρ και η αποχώρηση σοκ!

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3 Highlights 12/10: Τα στρατόπεδα, τα ζωύφια ως παρτενέρ και η αποχώρηση σοκ!

Γεμάτο ανατροπές και εντάσεις ήταν το χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3 καθώς δεν έλειψαν οι καυγάδες μεταξύ των παικτών, τα χωρισμένα στρατόπεδα του σπιτιού, η αρκετά αποκρουστική δοκιμασία με τα ζωύφια καθώς και η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς.

Ας δούμε αναλυτικά τι συνέβη, όπως και τα highlights της προηγούμενης Τρίτης!

GNTM 3: Χωρισμένοι σε δυο στρατόπεδα στο σπίτι - Το κράξιμο στον Δημοσθένη

Χωρισμένοι σε δυο στρατόπεδα είναι οι παίκτες του GNTM 3, μετά την τελευταία αποχώρηση, στην οποία οι περισσότεροι έγιναν όλοι έξαλλοι με τον Δημοσθένη και ξεκίνησαν να τον κράζουν.

H Ρασέλ, ο Παναγιώτης και ο Έντουαρντ είναι τα μόνα άτομα που του μιλάνε, καθώς είναι η παρέα του από την αρχή του παιχνιδιού.

«Σήμερα δεν μου μιλάει ψυχή… Εκτός από τους δικούς μου. Ειλικρινά έχω ηρεμήσει. Και αυτοί που μου μιλούσαν, μόνο από θέμα ευγένειας απαντούσα. Δεν θέλουν να μου μιλάνε, δεν μου μιλάνε. Είμαι πάρα πολύ κομπλέ με αυτό» σημείωσε ο Δημοσθένης στην κάμερα.

«Έπεσε πολύ στα μάτια μου! Αν ένας άντρας πει κάτι, πρέπει να το κάνει και να το τηρήσει. Αλλιώς να μην το πει καν» τόνισε, ο Ηρακλής.

GNTM 3: Η δοκιμασία έκπληξη και οι 3 παίκτες που "βγήκαν" για ποτάκι

Η νέα εβδομάδα στο GNTM 3 ξεκινά με μία επίσκεψη και δοκιμασία έκπληξη από την οποία βγήκε ένας νικητής, διάλεξε ακόμη δυο φίλους του και "βγήκαν" όλοι μαζί για ποτό.

Η πόρτα του σπιτιού άνοιξε και δίπλα στον Γιώργο Καράβα βρέθηκε η Μάρα Σαμαρτζή. Οι περισσότεροι από τους διαγωνιζόμενους γνωρίζουν τη YouTuber, η οποία δηλώνει διατεθειμένη να τους πει κάποια από τα «μυστικά» των social media.

Η νεαρή infuencer, έβαλε τους παίκτες να διαφημίσουν μια μάσκα προσώπου και εκείνος που θα κατάφερνε να της το πουλήσεις θα κέρδισε. Αυτός λοιπόν ο παίκτης ήταν ο Δημοσθένης, ο οποίο νωρίτερα "έφαγε" άγριο κράξιμο από τους συμπαίκτες του.

Επέλεξε να πάει για ποτό μαζί με την Ρασέλ και τον Πέτσα, ωστόσο ο Παναγιώτης λόγω του ότι δεν πίνει παραχώρησε την θέση του στον Έντουαρντ με τον οποίο έριξαν κλήρο για το ποιος θα πάει μαζί στο έπαθλο.

GNTM 3: «Πάγωσαν» οι παίκτες - Η δοκιμασία που τους... αηδίασε

«Πάγωσαν» οι παίκτες στο σημερινό 12/10 επεισόδιο του GNTΜ 3 με την δοκιμασία που έπρεπε να βγάλουν εις πέρας. Τους αηδίασε όλους.

Συγκεκριμένα, στη φωτογράφιση έπρεπε να φωτογραφηθούν με ζωύφια στο πρόσωπο τους. Όπως, κατσαρίδες, σκουλήκια και σαλιγκάρια.

Όλοι αηδίασαν με το που το άκουσαν, αλλά είδαν και τον πάγκο που τα είχαν τοποθετήσει.

Ποιοι πήραν τα αβαντάζ και ποιοι τα ντισαβαντάζ; Να σημειώσουμε πως νωρίτερα είχαν μια δοκιμασία που νίκησε ο Δημοσθένης.

GNTM 3: Τα "έχωσε" η Ζενεβιέβ στα κορίτσια - «Σας έχουν πάρει τα σώβρακα»

Έξαλλη έγινε στο σημερινό επεισόδιο του GNTM η Ζενεβιέβ Μαζαρί με τα κορίτσια, αφού όπως είπε τα αγόρια τους έχουν πάρει τα σώβρακα.

Λίγο πριν τη φωτογράφιση, έγινε γνωστό ότι ένα ακόμη αγόρι κέρδισε την χθεσινή δοκιμασία, κάτι που έκανε εκνεύρισε την κριτή και ξέσπασε.

«Κορίτσια τι φάση; Ξυπνήστε, γιατί σας έχουν πάρει τα σώβρακα. Σε κάθε πλατό είναι νικητές και δεν το έχω πιάσει αυτό. Είστε ανταγωνιστές ή όχι; Κέρδισε μάσκα ομορφιάς και μάλιστα ο Τζουμάνης; Είναι η πρώτη χρονιά που έχω το πιο ωραίο υλικό σε πρόσωπο και σώμα στα κορίτσια και τα αγόρια πάνε καλύτερα από εσάς», είπε η Ζενεβιέβ εμφανώς εκνευρισμένη.

GNTM 3: Εκνευρίστηκε ο Σκουλός με την Ίριδα - «Δεν με ενδιαφέρει...»

Εκνευρίστηκε στη σημερινή φωτογράφιση του GNTM ο Δημήτρης Σκουλός με την Ίριδα, με αποτέλεσμα να της μιλήσει σκληρά και να μην την βοηθήσει στις πόζες της.

Συγκεκριμένα, ο κριτής ρώτησε χαρακτηριστικά την παίκτρια «να σου έχω εμπιστοσύνη ότι θα περάσουμε πολύ καλά;» και με τη σειρά της, η Ίριδα απάντησε με ύφος πως «έχετε ότι θέλετε, δεν με ενδιαφέρει. Δεν θέλω να επηρεαστώ από αυτή την κουβέντα. Εσείς μπορείτε να έχετε ότι θέλετε για μένα, είτε με πιστεύετε είτε όχι, εγώ θα κάνω το καλύτερο που μπορώ».

«Δεν το λέω προσβλητικά, γιατί με κοιτάτε λίγο έτσι» συνέχισε με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Σκουλός να της απαντήσει «Κοίταξε, έχεις δίκιο. Κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα, που λες και συ, εγώ δεν θα ανακατευτώ καθόλου. Δεν θα σε βοηθήσω. Ότι και να δω λάθος, αφού το ξέρεις πάρα πολύ καλύτερα, θα σε αφήσω να το κάνεις». Νωρίτερα, έγινε χαμός με την Ζενεβιέβ που κατέκραξε τα κορίτσια.

GNTM 3: "Χαμός" με Δημοσθένη - Παναγιώτη! «Σκουπίδι χώμα έγινα»

Χαμός επικράτησε την ώρα της φωτογράφισης ανάμεσα στον Δημοσθένη και τον Παναγιώτη στο GNTM 3. Οι δυο παίκτες από την αρχή του παιχνιδιού έχουν κόντρα και δεν τα πάνε καθόλου καλά.

Στο σετ συγκεκριμένα, ο Δημοσθένης μίλησε για έλλειψη σεβασμού προς την Ρασέλ, με τον Παναγιώτη να γίνεται έξαλλος και να ξεσπάσει μπροστά σε όλους.

«Είναι έλλειψη σεβασμού προς το δικό σου πρόσωπο. Εγώ έμαθα στο σπίτι μου τι σημαίνει σεβασμός, δεν ξέρω εσύ τι έμαθες. Είμαι εγώ διπρόσωπος;» δήλωσε ο Παναγιώτης, με τον Δημοσθένη να απαντά «Εγώ είμαι straight. Ξεφορτώσου με τώρα. Σκουπίδι χώμα έγινα. Αν ξαναμιλήσεις για τις αρχές μου, θα έχουμε άλλα θέματα».

Δείτε εδώ το απίστευτο κράξιμο προς το πρόσωπο του Δημοσθένη, από τους συμπαίκτες του.

GNTM 3: Έξαλλη η Βίκυ Καγιά με παίκτρια - «Θα φύγεις...»

Έξαλλη έγινε στο σημερινό επεισόδιο του GNTM η Βίκυ Καγιά την ώρα της αποχώρησης. Αφορμή στάθηκε το περπάτημα μιας παίκτριας, που πήγαινε να σταθεί μπροστά στους κριτές και να την κρίνουν.

Ο λόγος για την Παρασκευή, η οποία περπάτησε λες και βρίσκεται εκτός σπιτιού, κάτι που ενόχλησε τους τέσσερις κριτές και την γύρισαν πίσω στη θέση της για να περπατήσει σωστά.

Κυρίως νευρίασε η Βίκυ Καγιά που της είπε ότι τώρα βρίσκεται στο σπίτι του GNTM και πρέπει να περπατάει σαν μοντέλο, ενώ όταν έρθει η ώρα της πασαρέλας αν συνεχίσει έτσι θα φύγει από το παιχνίδι. Με παίκτρια εκνευρίστηκε και ο Σκουλός, αφού του τα... έχωσε.

GNTM 3: Αποχώρησε ένα από τα φαβορί

Ένα από τα μεγάλα φαβορί αποχώρησε απόψε 12/10 από το σπίτι του GNTM 3. Είναι γένος αρσενικού και σίγουρα δεν το περίμενε κανείς εντός αλλά και εκτός σπιτιού.

Μετά την δύσκολη φωτογράφιση που έπρεπε να βγάλουν εις πέρας οι παίκτες, ένας δεν τα κατάφερε και οι κατσαρίδες τον... «έφαγαν».

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Πέτσα, ο οποίο είχε την χειρότερη φωτογραφία σε σύγκριση με τους υπόλοιπους μέσα στο σπίτι, ο οποίο δεν πήρε φωτογραφία.

Οι περισσότεροι μέσα στο σπίτι χάρηκαν, καθώς δεν ήταν από τους παίκτες που συμπαθούν πολλοί μέσα στο σπίτι και τα καρφιά δεν έλειψαν.

TAGS