Big Brother 13/10 Highlights: Οι άγριοι τσακωμοί, τα ξεσπάσματα και οι "χυλόπιτες"!

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 13/10 Highlights: Οι άγριοι τσακωμοί, τα ξεσπάσματα και οι

Γεμάτο καυγάδες και ξεσπάσματα ήταν για ακόμη μια φορά το επεισόδιο του Big Brother καθώς η Ραίσα, η Ραμόνα και η Αφροδίτη δεν σταμάτησαν να τσακώνονται με τους συμπαίκτες τους. Αντιθέτως, η Σοφία με τον Δημήτρη βρισκόντουσαν σε άλλο μούντ!

Δείτε αναλυτικά παρακάτω όσα έγιναν χθες στο σπίτι καθώς και τη βαριά ποινή που προβλέπεται να επιβληθεί σε παίκτρια!

Big Brother: Άγριος τσακωμός για Ραίσα - Χρήστο! «Στο λέω στα μούτρα σου...»

Έναν άγριο τσακωμό παρακολουθήσαμε στο σημερινό 13/10 επεισόδιο του Big Brother, ανάμεσα στην Ραϊσα και τον Χρήστο Βαρουξή μπροστά σε όλους τους παίκτες.

Η νέα αρχηγός της εβδομάδας, αφού μάζεψε όλους τους συμπαίκτες της στο σαλόνι και τους ανακοίνωσε τις αρμοδιότητες που θα έχει ο κάθε ένας, στη συνέχεια βγήκε εκτός εαυτού.

Έκφρασε το μεγάλο της παράπονο στον Χρήστο, αφού ένιωσε αδικημένη με την συμπεριφορά του στην προηγούμενη δοκιμασία. Μπορεί να κέρδισε ωστόσο δεν της έδωσε συγχαρητήρια, παρόλο που εκείνη πάντα τον συγχαίρει.

Γρήγορα η συζήτηση έγινε καβγάς με την Ραίσα να σηκώνει τον τόνο της φωνής της μπροστά σε όλους και να «καρφώνει» τον Χρήστο.

Big Brother: Δεύτερο ματσ στο σπίτι - "Πλακώθηκαν" η Δανέζη με τον Κεχαγιά

Και ένα δεύτερο ματσ τσακωμού, είχαμε σήμερα στο σπίτι του Big Brother. Αυτή την φορά, η Σοφία Δανέζη "πλακώθηκε" με τον Δημήτρη Κεχαγιά.

Οι δυο παίκτες ξάπλωσαν να κοιμηθούν μαζί στο κρεβάτι του αρχηγού και είχαν και οι δυο μια όμορφη διάθεση, όπου ο Κεχαγιάς την... χάλασε.

Συγκεκριμένα, μια πλάκα που έκανε η Σοφία Δανέζη δεν φαίνεται να τους άρεσε με αποτέλεσμα η παίκτρια να νευριάζει, καθώς όπως είπε δεν μπορεί να κάνει ούτε ένα αστείο μαζί του.

Μάλιστα, ξεκίνησαν να τσακώνονται με την τραγουδίστρια να αποχωρεί από το δωμάτιο και να πηγαίνει στο κρεβάτι της.

Να σημειώσουμε πως νωρίτερα τσακώθηκε άσχημα η Ραϊσα με τον Χρήστο Βαρουξή στον κήπο του σπιτιού και μπροστά σε όλους.

Big Brother: Έξαλλη η Ραμόνα με την Ραϊσα - «Έβγαλε συμπέρασμα ότι τα είχα με 40άρη και...»

Η Ραΐσα βιάστηκε να βγάλει γρήγορα συμπεράσματα με αποτέλεσμα η Ραμόνα να γίνει έξαλλη. Ο κοινός φίλος του Γρηγόρη και της δεύτερης, έφερε παρεξηγήσεις στο σπίτι του Big Brother.

Η Ραμόνα, όπως είπε πιστεύει πως η Ραΐσα την κακολογεί, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει έρθει πιο κοντά με τον Χρήστο Βαρουξή, ένα πρόσωπο που αρχικά φλέρταρε και με τον οποίο τσακώθηκε άσχημα νωρίτερα.

«Τώρα από πού έβγαλε συμπέρασμα η Ραϊσα ότι εγώ είχα σχέση με σαραντάρη και μετά εγώ χώρισα με αυτόν και μετά γύρισε στην πρώην του… Από πού τα έβγαλε αυτά; Τα έβγαλε από το μυαλό της; Άλλη ζηλιάρη από εκεί εκτός εάν τα έχει πει αυτός και τώρα θα λέει, Έχω μπλέξει», ξεκαθάρισε η Ραμόνα όσον αφορά την φημολογούμενη σχέση της.

Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα ο Κεχαγιάς για χάρη της Δανέζη - Ήταν άσχημα ψυχολογικά

«Λύγισε» στην αγκαλιά της Σοφίας Δανέζη ο Δημήτρης Κεχαγιάς στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother. Ξέσπασε σε κλάματα, μετά τον τσακωμό τους στο δωμάτιο του αρχηγού.

Μια πλάκα, στάθηκε αφορμή για να τσακωθούν άσχημα οι δυο παίκτες, που όπως φαίνεται είναι παραπάνω από φίλοι, κάτι που δηλώνουν και οι συμπαίκτες τους.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς λοιπόν, μετά τον τσακωμό τους, πήγε στο δωμάτιο των γυναικών και συζήτησε με την Σοφία Δανέζη. Μάλιστα, είχε στεναχωρηθεί τόσο πολύ για την παρεξήγηση που σημειώθηκε, που είχε ως αποτέλεσμα να κλάψει.

«Δεν θέλω να σε κάνω να πονάς. Με ξεφτίλισες. Λέμε πράγματα που είναι άσχημα και εννοούμε κάτι υποδεέστερο από κάτω; Είμαι ξεκάθαρος σε όσα σου είπα; Εγώ δεν αντιλαμβάνομαι τίποτα. Εσύ αντιλήφθηκες τίποτα;», είπε ο παίκτης.

Τελικά τα βρήκαν και όλα είναι καλά ανάμεσα τους.

Big Brother: Η Ραμόνα έριξε... χυλόπιτα στον Γρηγόρη - «Σε βλέπω φιλικά»

Μια απίστευτη χυλόπιτα έριξε η Ραμόνα στον Γρηγόρη στο σημερινό 14/10 επεισόδιο του Big Brother. Του είπε πως τον βλέπει φιλικά, ενώ νωρίτερα, είχε γίνει έξαλλη μαζί του και παραμένει να είναι λόγω της συμπεριφοράς του.

Πιο συγκεκριμένα, η διαγωνιζόμενη θέλησε να… βάλει στη θέση του τον συμπαίκτη της και να κάνει σαφή τη θέση της απέναντι της.

«Όταν είναι κάτι φιλικό, είναι κάτι φιλικό. Το να με πειράξεις, είναι κάτι… Μου το είχες πει από το πρωί ότι «θα σε πάρω αγκαλιά και θα σου κάνω έτσι». Πειράγματα, ναι. Άμα ήσουν στη θέση σου και έβγαινε αυτή η μπαρούφα, άμα καθόσουν εσύ στη θέση σου όπως κάθεσαι τώρα και δεν μιλάς με καμία, δεν καυλ@ντίζεις με καμία και δεν παίζεις με καμία, τότε να πω πως, ναι, το παιδί δεν έκανε τίποτα» σημείωσε χαρακτηριστικά,

«Αλλά μόνος σου λες. «Έβγαλα ζήλιες εκεί, έκανα αυτό, μίλησα με τη μία, μίλησα με την άλλη». Και έχω ακούσει και άλλη να λέει πως έχεις δηλώσει εσύ ότι εγώ σε γουστάρω, αλλά η Σοφία είναι ο τύπος σου. Και το είπες αυτό στη Σοφία» πρόσθεσε η διαγωνιζόμενη και συνέχισε «Έχω έρθει ποτέ εγώ να σου πω κάτι τέτοιο; Εντάξει, τι νόμιζες; Ότι είσαι γύπας και θα την γλυτώσεις έτσι χωρίς καμία παρεξήγηση; Τι νόμιζες ότι πας να την πέσεις σε όλες και δεν θα σου συμβεί τίποτα;». Γιατί όμως έγινε νωρίτερα έξαλλη μαζί του και τη Ραϊσα;

Big Brother: Εκτός εαυτού η Αφροδίτη με τους δίδυμους - «Είσαι χαζός;»

Εκτός εαυτού βγήκε στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother η Αφροδίτη με τους δίδυμους. Η παίκτρια ξέσπασε μετά τα όσα έμαθε πως έχουν πει τα δυο αδέρφια.

Συγκεκριμένα, την ενημέρωσαν πως ο Χρήστος και ο Παναγιώτης, λένε πως έχει αλλάξει η συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι και σήμερα, ενώ φαίνεται πως κάτι έχει μαζί τους.

Όταν τους πήρε να μιλήσουν ιδιαιτέρως στο δωμάτιο δεν σταμάτησε να φωνάζει, καθώς όπως είπε τα όσα λένε την προσβάλλουν καθώς είναι λες και την λένε διπρόσωπη. Η Αφροδίτη δικαιολόγησε τον εαυτό της με τους δίδυμους να λένε πως έχει δίκιο, ωστόσο υποστήριξαν και την δική τους άποψη, αφού μερικές κινήσεις της τους έχουν ενοχλήσει.

Η παίκτρια λοιπόν, έγινε έξαλλη με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα και να φύγει από το δωμάτιο. Από την άλλη δεν πάει το μυαλό σας πόσα κιλά έχει χάσει η Αφροδίτη όσο είναι στο σπίτι.