Ελεονώρα Μελέτη: Η αποκάλυψη για τα τηλεφωνήματα που έκανε στην Ελένη - «Τόσα χρόνια...»

Τι την ρωτούσε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Η αποκάλυψη για τα τηλεφωνήματα που έκανε στην Ελένη - «Τόσα χρόνια...»

Η Ελεονώρα Μελέτη στην έναρξη της εκπομπής της στον ALPHA, έκανε μια αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη και τα τηλεφωνήματα που της έκανε για να την βοηθήσει.

Αφορμή στάθηκε η περίοδος του ανάδρομου Ερμή που διανύουμε. Απευθυνόμενη λοιπόν στον Τάσο Τεργιάκη, πρώην συνεργάτη της, έκανε γνωστό ότι την έπαιρνε συχνά τηλέφωνο.

«Τόσα χρόνια εσύ δεν έχεις μάθει τα μυστικά από την κυρία των άστρων, την Ελένη Μενεγάκη; Να ξέρεις ότι εγώ κάποιες φορές όταν ήθελα να ρωτήσω κάτι την έπαιρνα τηλέφωνο και μου είχε δώσει και πολύ ωραίες προβλέψεις η Ελένη Μενεγάκη!», είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη. Βέβαια, έκανε και μια αποκάλυψη για το απίστευτο κατοικίδιο που έχει στο σπίτι της.

Ελεονώρα Μελέτη Ώρα για Μελέτη ALPHA

Ελεονώρα Μελέτη: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την παραίτηση της Τίνας Μιχαηλίδου - "Δεν θα μιλήσω για λογαριασμό κανενός!"

Η Έλενα Πολυκάρπου από την εκπομπή Ευτυχείτε συνάντησε την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ρωτήθηκε για την αποχώρηση της δημοσιογράφου Τίνας Μιχαηλίδου από την εκπομπή της Ώρα για Μελέτη!

Την παραίτησή της από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Ώρα για Μελέτη» υπέβαλε την Τρίτη η Τίνα Μιχαηλίδου. Η δημοσιογράφος έκανε μάλιστα μια αιχμηρή ανάρτηση στην οποία μιλάει για θέματα αξιοπρέπειας και καταστάσεις που πρόσβαλλαν την αξιοπρέπειά της, τον αυτοσεβασμό́ και τις αξίες τους.

«Εγώ με την Τίνα τα έχουμε συζητήσει και ότι πρέπει να πει η μία στην άλλη το έχει πει. Δε θα μιλήσω για λογαριασμό κανενός, πραγματικά. Όποιος θέλει ας μιλήσει με τον εαυτό του.

Χθες πήγα και είδα τη γιαγιά μου που είναι 86 χρονών και της είπα “γιαγούλα τώρα που κοιτάς πίσω η ζωή περνάει;” Και μου λέει “παιδί μου έτσι”. Τώρα με τι θα ασχολούμαστε;» αρκέστηκε να πει η Ελεονώρα Μελέτη. Δείτε την δήλωση της Τίνας Μιχαηλίδου, η οποία δεν σταμάτησε να κλαίει!