Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μεγάλη έκπληξη!

Big Brother: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
News 22.10.2020 01:37
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά την ανατρεπτική απόφαση που ανακοίνωσε ο Big Brother στους διαγωνιζόμενους, αναδείχθηκαν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση που θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν με νύχια και με δόντια τη θέση τους μέσα στο παιχνίδι.

Ακόμη μια ψηφοφορία στο σπίτι του Big Brother έφτασε στο τέλος της και βγήκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, ύστερα από μια μεγάλη έκπληξη του «Μεγάλου Αδελφού».

Συγκεκριμένα, όταν ο Big Brother τους κάλεσε, τους ανακοίνωσε πως υπάρχει αλλαγή κανονισμών, που φέρνει τα πάνω κάτω. Η ψηφοφορία για την αποχώρηση, δηλαδή, θα γίνεται πριν από τη δοκιμασία του βέτο, προκειμένου να μη γίνονται οι ψηφοφορίες στοχευμένα με βάση το ποιος έχει το βέτο. Δείτε εδώ και τον καυγά της Ραΐσα με την Χριστίνα.

Μετά την ψηφοφορία των παικτών στο δωμάτιο του «Μεγάλου Αδελφού», λοιπόν, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Χρήστος Βαρουξής, η Χριστίνα και η Ραΐσα.

Big Brother: Η Αφροδίτη αποκάλυψε γιατί... ακούμπησε τον Δημήτρη Κεχαγιά

H Αφροδίτη μίλησε σήμερα στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων δε δίστασε να αποκαλύψει και για ποιον λόγο αποφάσισε να ακουμπήσει τα απόκρυφα σημεία του καλού της φίλου, Δημήτρη Κεχαγιά. Το μόνο σίγουρο είναι πως η απάντησή της θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Πριν από μερικές μέρες, είδαμε την Αφροδίτη να ακουμπάει σε ένα αρκετά επικίνδυνο σημείο τον Κεχαγιά, λίγο αφού είχαν ξυπνήσει.

Σήμερα θέλησε να εξηγήσει πως δεν είχε κάποιο πονηρό σκοπό, απλά ήθελε να τσεκάρει ότι όλα είναι καλά για τη φίλη της τη Σοφία.

Για τη σχέση της Σοφίας με τον Δημήτρη η Αφροδίτη είπε: «Είναι αυτό που βλέπετε. Ό,τι βλέπετε, αυτό είναι. Τον θέλει; Δεν τον θέλει; Τους θέλω εγώ και τους δυο. Δε ξέρω τι γίνεται» είπε αρχικά η Αφροδίτη, η οποία όταν ρωτήθηκε για την προκλητική κίνησή της στον Δημήτρη, χαμογέλασε και είπε: «Μα δεν θα έπρεπε να ξέρω τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι; Για αυτό. Για το καλό της φίλης μου». Η Αφροδίτη βέβαια αποκάλυψε και όλα όσα είπαν μέσα στο σπίτι για το ροζ βίντεο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: Η Ράνια άφησε το σπίτι και επέστρεψε στα χωράφια της - Αγνώριστη με τη φόρμα της

Big Brother: Ο Παναγιώτης χώρισε την Χριστίνα μετά τον άγριο καυγά τους

Share