Big Brother Highlights 21/10: Η απόφαση που έφερε τα πάνω κάτω και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother Highlights 21/10: Η απόφαση που έφερε τα πάνω κάτω και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother διαδραματίστηκαν για ακόμη μια φορά έντονοι καυγάδες και ξεσπάσματα, ειδικά μεταξύ των γυναικών. Στο μεταξύ, ο Μεγάλος Αδερφός πήρε μια απόφαση που έφερε τα πάνω κάτω, το ίδιο όμως έγινε και όταν πάρθηκε η απόφαση για τους υποψηφίους προς αποχώρηση.

Δείτε εδώ τα highlights του προηγούμενου επεισοδίου!

Big Brother: Η Ραΐσα είδε τον Χρήστο να χορεύει με τη Ραμόνα και έφυγε από το σαλόνι

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, η Ραΐσα έγινε έξαλλη με το «καλησπέρα» σας καθώς είδε τον Χρήστο και τη Ραμόνα να χορεύουν έναν πολύ ερωτικό χορό. Εκείνη δεν άντεξε το θέαμα και αποφάσισε να φύγει από το σαλόνι προκειμένου να ηρεμήσει.

Ο Μεγάλος Αδερφός ζήτησε από τη Ραμόνα και τον Χρήστο να χορέψουν blues. Η Ραΐσα ενοχλήθηκε πολύ με την απόφαση αυτή και ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να το δει καθώς θεωρεί ότι δεν είναι σωστό να κάθεται και να τους παρακολουθεί όλους, κάτι που δεν έκαναν οι συμπαίκτες της για εκείνη όταν χόρεψε με τον Γρηγόρη.

Στη συνέχεια ο Ζακ προσπάθησε να την ηρεμήσει και της εξήγησε πως δεν πρέπει να φέρεται άσχημα μόνο και μόνο επειδή της έχει φερθεί άσχημα ο Χρήστος.

Big Brother: Τσακώθηκαν ξανά Άννα Μαρία και Πυργίδης - «Εγώ σε υποστήριξα...»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, είδαμε την Άννα Μαρία και τον Δημήτρη Πυργίδη να τσακώνονται για ακόμα μία φορά, για το ζήτημα της ποινής που έχει επιβληθεί στο σπίτι. Η πρώτη του είπε ξανά πως τον υποστήριξε αλλά εκείνος δεν έδωσε σημασία στα λόγια της.

Η ρήξη ανάμεσά τους δείχνει να είναι οριστική ωστόσο σχεδόν καθημερινά η κάμερα τους πιάνει να συζητάνε οι δυο τους και να μοιράζονται μεταξύ τους τις σκέψεις τους.

Σήμερα, η Άννα Μαρία του εξήγησε πως πρέπει να τρώει ωστόσο εκείνος της απάντησε πως μετά από την ποινή δεν νιώθει καλά και ο λόγος είναι ότι θεωρεί πως πολλοί μέσα από το σπίτι τον κοιτάζουν με μισό μάτι κάθε φορά που πάει να φάει κάτι.

Η Άννα Μαρία του ξεκαθάρισε πως εκείνη τον βοήθησε και τον υποστήριξε ωστόσο ο Πυργίδης της απάντησε πως δεν έκανε την πλάκα μόνος του. Νωρίτερα βέβαια είδαμε και τα νεύρα της Ραΐσα με τον Χρήστο και την Ραμόνα.

Big Brother: Ο Γρηγόρης ξεκαθάρισε για τη Ραΐσα - «Είναι προκλητική, έχω άλλη γκάμα»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother θέλησε να αποκαλύψει στην Άννα Μαρία τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα σε αυτόν και την Ραΐσα, ξεκαθαρίζοντάς της πως τη θεωρεί "προκλητική" με την καλή έννοια και πως εκείνος έχει άλλη γκάμα γυναικών.

Οι δυο τους μίλησαν ανοιχτά και η Άννα Μαρία εννοείται πως τον ρώτησε τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνον και την Ραΐσα, μετά τον χθεσινό καυτό χορό τους.

Ο Γρηγόρης της είπε πως είναι πολύ καλό κορίτσι και τόσο εκείνος όσο και ο Ζακ την πειράζουν και της κάνουν παρέα επειδή είναι μόνη της στο σπίτι, σε καμία περίπτωση ωστόσο δεν την βλέπει ερωτικά.

Συγκεκριμένα είπε πως προτιμά τις πιο μεγάλες γυναίκες και πως η Ραΐσα έχει τον τρόπο να προκαλεί εντυπώσεις στους άνδρες. Η Άννα Μαρία μάλιστα τον ρώτησε και με ποια θα έκανε κάτι μέσα στο σπίτι με τον Γρηγόρη να της απαντά πως θα έκανε κάτι με όλες, ενώ πριν η Άννα Μαρία τσακώθηκε με τον Πυργίδη!

Big Brother: Αρπάχτηκαν Ραΐσα και Χριστίνα - «Ό, τι γουστάρω θα λέω»

Οι τόνοι ανέβηκαν αρκετά στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, καθώς η Χριστίνα και η Ραΐσα αρπάχτηκαν με αφορμή μία ατάκα που είπε η τελευταία. Μάλιστα η Ραΐσα εκνευρίστηκε με την παρέμβαση της Χριστίνας και της είπε ότι θα λέει ό, τι γουστάρει.

Οι δυο τους συζητούσαν για την αποχώρηση της Αφροδίτης και η Ραΐσα θέλησε να πει πως η παρέα της στεναχωριέται από τη μία που έφυγε η «Ντίντι» και από την άλλη που δεν αποχώρησαν κάποιοι παίκτες που έπρεπε να φύγουν από το σπίτι.

Η Χριστίνα δεν συμφωνούσε καθόλου με το συγκεκριμένο επιχείρημα της φίλης της και μάλιστα δεν ήθελε καν να το ακούσει. Οι τόνοι ανέβηκαν και οι δυο τους διαφώνησαν πολύ έντονα. Νωρίτερα βέβαια η Ραΐσα εκνευρίστηκε και με τον Χρήστο και την Ραμόνα.

Big Brother: Ξεκάθαρη η Άννα Μαρία - «Με κούρασε, παίζει στρατηγικά»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother η Άννα Μαρία αποφάσισε να ξεκαθαρίσει στον Μεγάλο Αδερφό πώς ακριβώς αισθάνεται πλέον για τον Δημήτρη Πυργίδη. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως την έχει κουράσει και πως από την αρχή εκείνος έπαιζε στρατηγικά.

Ο Πυργίδης έχει αλλάξει σημαντικά τη στάση του απέναντι στην Άννα Μαρία και εκείνη από τη μεριά της σχολίασε πως ενώ στην αρχή έτρεφε μερικά αισθήματα για εκείνον, εκείνος έπαιζε στρατηγικά.

Από τη μεριά του, ο Πυργίδης παρεξηγήθηκε γιατί η Άννα Μαρία δεν του έφτιαξε τοστ και ξεκαθάρισε πως δε θέλει να ξανακάνει πλάκα ποτέ μαζί της. Οι δυο τους μάλιστα τσακώθηκαν και νωρίτερα.

Big Brother: Η απόφαση του Μεγάλου Αδερφού έφερε ταραχή μέσα στο σπίτι

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε στους διαγωνιζόμενους την απόφασή του, να αλλάξει σημαντικά την διαδικασία της ψηφοφορίας. Αυτή η απόφαση του, έφερε μεγάλη ταραχή μέσα στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, ο Μεγάλος Αδερφός τους κάλεσε όλους στο σαλόνι και ανακοίνωσε πως οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα βγουν πριν ακόμα προλάβουν να παίξουν οι παίκτες για το βέτο.

Ο λόγος ήταν ότι δεν ήθελε να «κάψει» καμία ψήφο και να αγωνιστούν όλοι οι παίκτες με πάθος για τη διεκδίκηση του βέτο. Νωρίτερα, τσακώθηκε η Άννα Μαρία με τον Πυργίδη.

Big Brother: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά την ανατρεπτική απόφαση που ανακοίνωσε ο Big Brother στους διαγωνιζόμενους, αναδείχθηκαν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση που θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν με νύχια και με δόντια τη θέση τους μέσα στο παιχνίδι.

Ακόμη μια ψηφοφορία στο σπίτι του Big Brother έφτασε στο τέλος της και βγήκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, ύστερα από μια μεγάλη έκπληξη του «Μεγάλου Αδελφού».

Συγκεκριμένα, όταν ο Big Brother τους κάλεσε, τους ανακοίνωσε πως υπάρχει αλλαγή κανονισμών, που φέρνει τα πάνω κάτω. Η ψηφοφορία για την αποχώρηση, δηλαδή, θα γίνεται πριν από τη δοκιμασία του βέτο, προκειμένου να μη γίνονται οι ψηφοφορίες στοχευμένα με βάση το ποιος έχει το βέτο. Δείτε εδώ και τον καυγά της Ραΐσα με την Χριστίνα.

Μετά την ψηφοφορία των παικτών στο δωμάτιο του «Μεγάλου Αδελφού», λοιπόν, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Χρήστος Βαρουξής, η Χριστίνα και η Ραΐσα.