Big Brother - Highlights 22/10: Τα κλάματα του Μακρίδη για την οικογένεια του και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες και μας έκαναν εντύπωση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother - Highlights 22/10: Τα κλάματα του Μακρίδη για την οικογένεια του και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ακόμη ένα επεισόδιο του Big Brother παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπης 22/10 και έχουμε όλα τα highlights. Μερικά από αυτά είναι τα κλάματα του Χρήστου Μακρίδη για την οικογένεια του, αλλά και οι υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση.

Για μία ακόμα φορά τσακώθηκε ο Κεχαγιάς με τη Σοφία, λίγο πριν πέσουν για ύπνο, με τον πρώτο μάλιστα να της λέει πως δεν έχει σκοπό να της ξαναμιλήσει ποτέ για σοβαρά θέματα που αφορούν το παιχνίδι.

O Δημήτρης Κεχαγιάς μιλούσε στην Σοφία για τη διαδικασία της ψηφοφορίας και για την διεκδίκηση του βέτο που αλλάζει - δείτε εδώ τον νέο κανόνα που ανακοίνωσε ο Big Brother - και στο τέλος είπε πως δεν έχει ανάγκη τη Σοφία ούτε για ψήφους ούτε για τα αγωνίσματα,

Η Σοφία του είπε πως τον άφησε να ηρεμήσει και να τα βγάλει από μέσα του και τότε ο Κεχαγιάς σηκώθηκε να φύγει από το δωμάτιο. Η κίνησή του αυτή εκνεύρισε την συμπαίκτριά του και κάπου εκεί ξεκίνησε ο καυγάς.

Αφού βγήκε και έκανε μία βόλτα όμως ο Κεχαγιάς, επέστρεψε και πήρε αγκαλιά την Σοφία.

Έξαλλος ο Παναγιώτης με τον Πυργίδη στο Big Brother

Ο Παναγιώτης Βαρουξής δεν δίστασε να δείξει το πόσο έξαλλος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με τον Δημήτρη Πυργίδη, κατηγορώντας τον φίλο του πως προσπαθεί να τον ωθήσει σε μία λάθος απόφαση.

Από την αρχή του επεισοδίου είδαμε τον Πυργίδη να ζητάει μία συγκεκριμένη χάρη από τον Παναγιώτη η οποία αφορούσε τη σχέση του με τη Χριστίνα.

Συγκεκριμένα, του ζητούσε να την πιάσει και να μιλήσουν προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί εδώ και μέρες ανάμεσά τους.

Ο Παναγιώτης διαφώνησε και εξήγησε πως η στάση αυτή του Πυργίδη δεν είναι καθόλου καλή για έναν φίλο και πως τον οδηγεί στο «κακό». Νωρίτερα βέβαια είδαμε και έναν μεγάλο καυγά ανάμεσα στην Σοφία και τον Κεχαγιά.

Τεταμένες οι σχέσεις Χριστίνας και Παναγιώτη - Προσπάθησαν να τα ξαναβρούν

Mετά από πιέσεις που δέχθηκαν από τον Δημήτρη Πυργίδη, ο Παναγιώτης και η Χριστίνα αποφάσισαν να προσπαθήσουν να τα ξαναβρούν και να συζητήσουν, ωστόσο οι σχέσεις μεταξύ τους είναι κάτι παραπάνω από τεταμένες.

Ο Παναγιώτης εξήγησε στη Χριστίνα πως δεν είχε καμία πρόθεση να τσακωθεί μαζί της και εκείνη από τη μεριά της του είπε πως κάθε φορά που συζητούσαν, έμπλεκε τα θέματα του σπιτιού στα οποία διαφωνούσαν σημαντικά.

Μάλιστα, προς το τέλος αποκαλύφθηκε πως η Χριστίνα είχε ενοχληθεί πολύ με μία θέση που είχε πάρει ο Παναγιώτης για την Αφροδίτη ενώ εκείνος της είπε πως του έβαζε λόγια για τον αδερφό του.

Τελικά δεν έβγαλαν άκρη και η συζήτηση εξελίχθηκε σε καυγά.

Σοκαρισμένοι οι παίκτες - Έμαθαν τι συμβαίνει με τον κορωνοϊό

O Μεγάλος Αδερφός αποφάσισε να ανακοινώσει στους παίκτες που έχουν μείνει μέσα στο σπίτι τι ακριβώς συμβαίνει στη χώρα με την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού και όλοι ήταν απλά σοκαρισμένοι!

Οι παίκτες μπήκαν στο σπίτι τέλος Αυγούστου και η αλήθεια είναι πως τα πράγματα έχουν αλλάξει σημαντικά από τότε. Έτσι, θεώρησε πως είναι σωστό να τους ενημερώσει πώς έχουν εξελιχθεί μέχρι στιγμής τα πράγματα.

Μόλις οι παίκτες έμαθαν ότι τα ημερήσια κρούσματα έχουν ξεπεράσει τα 800 και οι νεκροί έχουν διπλασιαστεί από τότε σοκαρίστηκαν και δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν.

Πολλοί ξέσπασαν σε κλάματα ωστόσο ο Big Brother τους ενημέρωσε πως έχει επικοινωνήσει με τις οικογένειές του και είναι όλοι καλά. Μάλιστα, έδωσε τη δυνατότητα στον Χρήστο Μακρίδη να μιλήσει με τη σύζυγό του η οποία βρίσκεται σε περιοχή όπου έχει επιβληθεί τοπικό lockdown. Δείτε εδώ τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν σήμερα για τον κορωνοϊό.

«Λύγισε» ο Χρήστος Μακρίδης - «Είμαι έτοιμος να πηδήξω από τον φράχτη»

O Χρήστος Μακρίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την οικογένειά του και «λύγισε» μόλις είδε μπροστά του την σύζυγό του και την κόρη του, ενώ όπως αποκάλυψε στη συνέχεια στον Μεγάλο Αδερφό, ήταν έτοιμος να πηδήξει από τον φράχτη και να φύγει.

Οι παίκτες πληροφορήθηκαν για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα με την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού και ο Χρήστος Μακρίδης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους δικούς τους καθώς βρίσκονται σε περιοχή με τοπικό lockdown.

Ο «Αντιδήμαρχος» βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και είδε τη γυναίκα του και την κόρη του. Αρχικά ρώτησε την σύζυγό του αν θέλει να φύγει από το παιχνίδι και να γυρίσει κοντά τους αλλά εκείνη του ξεκαθάρισε πως είναι όλα καλά.

Αυτός είναι ο παίκτης που πήρε το βέτο - Σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Oι παίκτες υποβλήθηκαν σε μία ιδιαίτερη και επίπονη διαδικασία για να διεκδικήσουν το βέτο. Μόλις τελείωσε η δοκιμασία, ο πανηγυρισμός του παίκτη σήκωσε θύελλα αντιδράσεων μέσα στο σπίτι.

Όλοι οι παίκτες έπρεπε να κρατήσουν σταθερή μία μπάλα, ωστόσο κάποια στιγμή αποκλείστηκαν οι δίδυμοι. Στο σημείο εκείνο, ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε πως το κέρμα που έδωσε η Χριστίνα στον Παναγιώτη θα λειτουργήσει σαν δεύτερη ευκαιρία για να διεκδικήσει το βέτο.

Εκείνος ξαναμπήκε στο παιχνίδι και μάλιστα κατάφερε να αναδειχθεί νικητής.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά την διαδικασία διεκδίκησης του βέτο ο Big Brother ανακοίνωσε στους διαγωνιζόμενους, ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση που θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν με νύχια και με δόντια τη θέση τους μέσα στο παιχνίδι.

Ο Παναγιώτης ήταν αυτός που πήρε το βέτο και το έδωσε απευθείας στον αδερφό του. Με την κίνησή του αυτή, τα δεδομένα άλλαξαν.

Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Χριστίνα, η Ραΐσα, η Ραμόνα και ο ίδιος ο Παναγιώτης, ο οποίος εξέθεσε ουσιαστικά τον εαυτό του.