Big Brother - Highlights 30/10: Η εξομολόγηση της Σοφίας, ο σπαραγμός της Άννας Μαρίας και η αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother - Highlights 30/10: Η εξομολόγηση της Σοφίας, ο σπαραγμός της Άννας Μαρίας και η αποχώρηση

Από όλα είχε και το χθεσινό 30/10 live του Big Brother. Εκτός της αποχώρησης, είδαμε την εξομολόγηση της Σοφίας για την προσωπική της ζωή, αλλά και τον σπαραγμό της Άννας Μαρίας όταν είδε την μητέρα της.

Λίγα λεπτά αφού ξεκίνησε το σημερινό live του Big Brother, ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκαν στον τρομερό σεισμό που έγινε στην Σάμο και τα λόγια τους «ράγισαν» τις καρδιές του τηλεοπτικοί κοινού.

Το κλίμα ήταν «βαρύ» στο σημερινό (30/10) live επεισόδιο του Big Brother, λίγο αφού έπεσαν οι τίτλοι αρχής, καθώς τα γεγονότα είναι συνταρακτικά, τόσο στο «μέτωπο» του κορωνοϊού όσο και με το σεισμό στη Σάμο - δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Χάρης Βαρθακούρης, αρχικά, ξεκίνησε λέγοντας πως η κατάσταση δεν είναι καθόλου εύκολη, επισημαίνοντας πως έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα στο live και κανένας δε βρίσκεται στο σημείο, όπου κανονικά τοποθετείται το κοινό.

Αυτό έγινε ακόμη πιο κατανοητό, βλέποντας τους υπόλοιπους συντελεστές και τους καλεσμένους να μην έχουν το κλασικό χειροκρότημα. «Η Ελλάδα και η Τουρκία βιώνουν δύσκολες στιγμές», είπε ο Βαρθακούρης και, μόλις έκανε την πάσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο, εκείνος πρόσθεσε πως άπαντες θα κάνουν ό,τι μπορούν, προκειμένου σε αυτές τις ώρες ο κόσμος να χαμογελάσει, να περάσει καλά και να ξεχαστεί.

«Λύγισε» η Άννα Μαρία μόλις είδε τη μητέρα της - Ξέσπασε σε κλάματα

Λίγο πριν το σημερινό live του Big Brother, η Άννα Μαρία είχε την ευκαιρία να συναντήσει την μητέρα της και η αλήθεια είναι πως μόλις την είδε μπροστά της, «λύγισε» και ξέσπασε σε κλάματα από τη χαρά της που την είδε μετά από μήνες.

Οι δυο τους φάνηκε πως έχουν μια πολύ δυνατή σχέση και δάκρυσαν, βλέποντας η μία την άλλη. Συζήτησαν, δε, για τα οικογενειακά τους και τη διαδικασία, που περνά τώρα η δικηγόρος, η οποία επεσήμανε πως δε θα φύγει όσο την κρατά ο κόσμος.

Το… παράπονο της μητέρας της Άννας Μαρίας, όμως, ήταν πως… δεν τρώει και έχει αδυνατίσει. Στο τέλος, πάντως, η παίκτρια τόνισε πως η επίσκεψη αυτή της έδωσε δύναμη.

Η εξομολόγηση της Σοφίας για τη ζωή της - Ο θάνατος που την «τσάκισε»

Η Σοφία Δανέζη βρέθηκε στο δωμάτιο και έκανε την γραμμή της ζωής της. Μεταξύ άλλων έκανε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τα δύσκολα χρόνια που έζησε και για τον θάνατο που την «τσάκισε».

Η διαγωνιζόμενη ξεκίνησε να περιγράφει όλα όσα έχει ζήσει από τη γέννησή της μέχρι και σήμερα. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα χρόνια που έζησε στο εξωτερικό και στην επιστροφή της στην Ελλάδα, με την οποία ξεκίνησε και η καριέρα της στο τραγούδι.

Η Σοφία στάθηκε κυρίως στον θάνατο του πατέρα της και στην μοναξιά που έζησε όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή, μία εμπειρία που έχει διαμορφώσει τον μέχρι τώρα χαρακτήρα της.

Η Χριστίνα «άδειασε» τον Παναγιώτη - «Τι να την κάνω αυτή την συγγνώμη;»

Η Χριστίνα άκουσε όλα όσα είχε να πει ο Παναγιώτης για τον έξαλλο πανηγυρισμό του στην αποχώρησή της και δε δίστασε να τον «αδειάσει» κανονικά ξεκαθαρίζοντας πως αυτή τη συγγνώμη δεν μπορεί να την δεχτεί.

Οι δίδυμοι βρέθηκαν στο μπλε δωμάτιο προκειμένου να μιλήσουν με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και εννοείται πως η συζήτηση πήγε στα όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα στο live με τις φωνές του Παναγιώτη όταν ανακοινώθηκε πως η Χριστίνα θα βγει από το ριάλιτι.

Ο ίδιος εξήγησε πως όλα έγιναν από την ένταση της στιγμής και πως δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να προσβάλλει την Χριστίνα, από την οποία ζήτησε και συγγνώμη.

Μόλις όμως τελείωσε το βίντεο, η Χριστίνα που είναι καλεσμένη στο πλατό, κλήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο συμβάν και ξεκαθάρισε πως ο Παναγιώτης είχε ένα σωρό τρόπους για να της ζητήσει συγγνώμη και θα μπορούσε να το έχει κάνει πριν μάθει ότι είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αποκάλυψη από τη Σοφία για τον Κεχαγιά - «Αν φύγω εκείνος θα...»

Στο επεισόδιο του Big Brother είδαμε σε α΄ μετάδοση πλάνα από χθες και σε ένα από αυτά, η Σοφία μιλώντας στον Θέμη δε διστάζει να κάνει μία αποκάλυψη για τον Δημήτρη Κεχαγιά, ξεκαθαρίζοντας πως αν φύγει από το παιχνίδι, εκείνος θα πλησιάσει τη Ραμόνα.

Οι δυο τους είναι πολύ κοντά ωστόσο τις τελευταίες μέρες η Σοφία είναι καχύποπτη και δεν της αρέσουν οι κινήσεις του Δημήτρη.

Μάλιστα, κάποια στιγμή πλησίασε τον Θέμη προκειμένου να συζητήσουν και του εξήγησε ποιες είναι οι σκέψεις της. Μεταξύ άλλων του είπε ότι θεωρεί πως ο Κεχαγιάς θα αναζητήσει το στήριγμά του στο παιχνίδι σε περίπτωση που αποχωρήσει εκείνη, στη Ραμόνα, με την οποία είχαν έρθει κοντά στην αρχή.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την στρατηγική - «Ήμαρτον»

Έξαλλος έγινε στο live του Big Brother ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος ξέσπασε στο πλατό μπροστά στην Χριστίνα και την Αφροδίτη για την στρατηγική που έχουν οι παίκτες, φωνάζοντας «Ήμαρτον» για τις δυο τους που ακόμα ελέγχουν τις κινήσεις τους.

Η Σοφία μιλώντας στον Μεγάλο Αδερφό αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά - δείτε εδώ - και μεταξύ άλλων είπε πως υπάρχει περίπτωση να είναι και ερωτευμένη μαζί του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε το συγκεκριμένο συμβάν μαζί με τις δύο καλεσμένες του και εκείνες είπαν πως την πιστεύουν ωστόσο ο παρουσιαστής θεώρησε πως δεν λένε την αλήθεια και πως εξακολουθούν να ακολουθούν μία στρατηγική ακόμα και τώρα που έχουν αποχωρήσει από το σπίτι.

«Πάγωσαν» οι παίκτες - Ο νέος κανόνας που θα φέρει τα πάνω κάτω

Λίγο πριν τελειώσει το επεισόδιο του Big Brother, ο Μεγάλος Αδερφός αποφάσισε να ανακοινώσει στους 12 διαγωνιζόμενους έναν νέο κανόνα ο οποίος είναι σίγουρο πως πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω μέσα στο σπίτι. Μόλις τον άκουσαν οι παίκτες «πάγωσαν» κανονικά.

Ο Μεγάλος Αδερφός έχει δείξει ότι έχει ακόμα πολλές εκπλήξεις για τους συγκατοίκους και έτσι η διαδικασία ανάδειξης του αρχηγού της εβδομάδας άλλαξε σημαντικά.

Αυτή τη φορά, οι παίκτες ψήφισαν live προκειμένου να αναδείξουν τους δύο που θα διεκδικήσουν μία «υπεραρχηγία». Η αρχηγία αυτή, πέρα από την ασυλία, δίνει το δικαίωμα της διπλής ψήφου σε αυτόν που την έχει.

Τελικά αυτοί που θα διεκδικήσουν την αρχηγεία της επόμενης εβδομάδας είναι ο Δημήτρης Πυργίδης και μετά από ισοψηφία, ο Δημήτρης Κεχαγιάς και ο Χρήστος Βαρουξής.

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι

Ακόμη ένα live του Big Brother έφτασε στο τέλος του με έναν διαγωνιζόμενο να αποχωρεί από το σπίτι, αφού συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους σε μία άκρως ανατρεπτική ψηφοφορία.

Μετά την ψηφοφορία των παικτών, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Σοφία Δανέζη, ο Χρήστος και ο Παναγιώτης Βαρουξής ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, με τον Ζακ να μην κάνει καμία χρήση του βέτο στο προηγούμενο επεισόδιο.

Στο σπίτι υπήρξε για ακόμη μια φορά ταραχή, αφού ο «Μεγάλος Αδελφός» ανακοίνωσε έναν νέο κανόνα, που πλέον ισχύει, αλλά ένας εκ των παικτών δε θα μπορέσει να ζήσει την επιρροή του. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Βαρουξή, που αποχώρησε από το παιχνίδι.