Χαμός στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Χαμός επικράτησε χθες 30/10 στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου και αυτό γιατί γιορτάζαμε το Halloween και τα παιχνίδια με την κόρη της ηθοποιού δεν είχαν τέλος.

Το ζευγάρι είναι λάτρης των social media και μέσα από αναρτήσεις του έχουμε δει πολλές στιγμές από την καθημερινότητα του. Όπως μια απίστευτη στιγμή μέσα από το αυτοκίνητο τους.

Χθες λοιπόν με αφορμή το Halloween, στο σπίτι είχαν φορέσει διάφορα διακοσμητικα στο κεφάλι και μάσκες και τα παιχνίδια δεν είχαν τέλος.

Μάλιστα, ο Λευτέρης Σουλτάτος, δημοσίευσε μια φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη, η οποία ήταν μέσα στο mood!

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι

Παθιασμένο φιλί στο στόμα για Σουλτάτο και Λασκαράκη - Φωτογραφίες από το βράδυ των γενεθλίων της στο σπίτι

Τα γενέθλιά της γιόρτασε το βράδυ της Δευτέρας η Βάσω Λασκαράκη έχοντας στο πλευρό της αγαπημένους φίλους, την κόρη της και φυσικά τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο! Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε φωτογραφίες και σε μια από αυτές καταγράφηκε το πιο παθιασμένο τους φιλί.

Τρεις, όπως θα δείτε στα παρακάτω στιγμιότυπα, οι τούρτες που έσβησε στα γενέθλιά της η Βάσω Λασκαράκη και όλες όπως φαίνεται από τα χεράκια του αγαπημένου της Λευτέρη!

Φωτογραφίες από την βραδιά γενεθλίων της Βάσως Λασκαράκη - Το παθιασμένο φιλί

Σουλτάτος λασκαράκη γενέθλια

Λασκαράκη Γενέθλια

Λασκαράκη ηλικία

Σουλτάτος Λασκαράκη παθιασμένο φιλί

Δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου!

Με αφορμή τα γενέθλιά της Βάσως Λασκαράκη: To αληθινό ύψος, η ηλικία, τα κιλά και άλλα 10 πράγματα που δεν ξέραμε για την ηθοποιό!

  1. Έχει ύψος 1.65
  2. Ζυγίζει 52 κιλά
  3. Γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 1979 στη Θεσσαλονίκη, είναι δηλαδή 40 ετών
  4. Το 2002 αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος
  5. Ανά διαστήματα εργαζόταν ως σερβιτόρα σε καφετέριες και κλαμπ της Θεσσαλονίκης, ενώ βοηθούσε και τους γονείς της που καθάριζαν πολυκατοικίες.
  6. Τη σεζόν 2005-2006 συμμετείχε στη σειρά του MEGA, "Φιλοδοξίες", κάνοντας έτσι το τηλεοπτικό της ντεμπούτο.
  7. Το 2006, πέρασε από οντισιόν για το ρόλο της Αριάδνης στη σειρά "Έρωτας" του ΑΝΤ1 και τα κατάφερε.
  8. "Η Πολυκατοικία", έναν ρόλο που εκτός από το ότι της έφερε αναγνωρισιμότητα, ήταν και ο λόγος που εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα, την οποία μέχρι πρότινος θεωρούσε δύσκολη πόλη για να ζει εκεί.
  9. Τον Φεβρουάριο του 2019, δημιούργησε ένα κανάλι στο YouTube με ονομασία "vl adventures". Το πρώτο της βίντεο ανέβηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2019.
  10. Το 2009 ξεκίνησε τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς "Η Πολυκατοικία". Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 24 Οκτωβρίου 2013 και απέκτησαν μαζί μια κόρη, την Εύα (10 Νοεμβρίου 2013).Στις 28 Σεπτεμβρίου του 2017, ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιο τους με δήλωση της δικηγόρου τους.