Big Brother: Αρπάχτηκαν Γρηγόρης και Ραΐσα - «Τι λες ρε μα...»

Τεταμένες οι σχέσεις τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Αρπάχτηκαν Γρηγόρης και Ραΐσα - «Τι λες ρε μα...»

Σε έναν απίστευτο καβγά προχώρησαν ο Γρηγόρης και η Ραΐσα στο Big Brother, με τους δύο να τσακώνονται άγρια με αφορμή τις ψηφοφορίες, αλλά και την παρέα του πρώτου με την Άννα Μαρία.

Νωρίτερα, όλοι ήταν έξαλλοι με την Ραΐσα, καθώς συμπέραναν πως αυτή ήταν μεταξύ των παικτών, που ψήφισαν τον Γρηγόρη ως υποψήφιο προς αποχώρηση, με αποτέλεσμα φυσικά εκείνος να της ζητήσει το λόγο, από τη στιγμή που έκαναν παρέα.

«Τι λες ρε μαλ...;», του απάντησε εκείνη, θέτοντάς του την ερώτηση για το λόγο, που κάνει παρέα με την Άννα Μαρία. «Με σένα είναι που θα κόψω παρέα», της είπε ο Γρηγόρης, με αποτέλεσμα να «αρπαχτούν».

Big Brother: "Άδειασε" τον Κεχαγιά η Σοφία, τον έκανε να φύγει - "Δεν σε γούσταρε κανείς, μόνο εγώ..."

Ένας απίστευτος καβγάς ξεκίνησε στο σπίτι του Big Brother όταν η Σοφία ζήλεψε τον Δημήτρη Κεχαγιά όταν μίλησε στην Ραμόνα. Έτσι τον "άδειασε" κανονικά και τον έφτασε στα όρια του μέχρι και στο σημείο να φύγει από το σπίτι.

«Μη μου μιλάς, μην τυχόν και μου ξαναμιλήσεις. Τέτοιο ψέμα δεν πρέπει να έχω ξαναδεί. Στρατηγική φουλ» του καταλόγισε η τραγουδίστρια. «Μπήκες εδώ μέσα και δεν σε γούσταραν ούτε οι τοίχοι και σε στήριξα μόνο εγώ» ανταπάντησε εκείνος.

Μετά από αυτόν τον τσακωμό ο Κεχαγιάς πήγε να μαζέψει τα πραγματά του ώστε να φύγει από το σπίτι αλλά η Σοφία δεν τον άφηνε.

Έτσι, έξαλλος μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ζήτησε από τον Big Brother να του ανοίξει τις πόρτες και να φύγει!