Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother: Έξαλλος ο Χάρης Βαρθακούρης με την στάση της Άννας Μαρίας

Τα έβαλε μαζί της

Big Brother: Έξαλλος ο Χάρης Βαρθακούρης με την στάση της Άννας Μαρίας
News 07.11.2020 00:28
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Ο «Big Brother» φροντίζει κάθε εβδομάδα να κάνει εκπλήξεις στους συγκατοίκους του σπιτιού. Ωστόσο κανείς τους δεν περίμενε την έκπληξη που τους έκανε το βράδυ της Παρασκευής κατά τη διάρκεια του live επεισοδίου που είχε ως αποτέλεσμα της έκρηξη του Χάρη Βαρθακούρη.

Συγκεκριμένα, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση καθισμένοι στο σαλόνι του σπιτιού περίμεναν με αγωνία να ακούσουν ποιος έχει συγκεντρώσει τις λιγότερες θετικές ψήφους και θα δει την πόρτα της εξόδου.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Ραμόνα Ραμοροσάνου και Χρήστος Βαρουξής με εμφανές το άγχος στα πρόσωπα τους περίμεναν την ανακοίνωση του Χάρη Βαρθακούρη.

Ωστόσο, ο Μεγάλος Αδερφός έκανε την ανατροπή και όπως τους ενημέρωσε ο παρουσιαστής «Δεν θα αποφασίσει το κοινό αλλά θα αποφασίσει ο Big Brother». Δείτε προηγουμένως το σοκ των παικτών.

Η φράση αυτή του Χάρη Βαρθακούρη ενόχλησε την Άννα Μαρία Ψυχαράκη η οποία συνέχεια διέκοπτε τον παρουσιαστή λέγοντας του πως δεν δέχεται την συγκεκριμένη απόφαση. Οι συνεχείς παρεμβάσεις της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη ενόχλησαν τον Χάρη Βαρθακούρη ο οποίος της έκανε παρατήρηση.

Big Brother: Τα έβαλε με όλους ο Άνδρέας Μικρούτσικος - "Είναι ακριβοθώρητη η γνώμη μου και όχι να την τσαλαπάτε"

Έξαλλος έγινε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τα όσα φέρεται να έχει πει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του Θέμη Κανέλλου στο Big Brother.

Ο Χάρης Βαρθακούρης κάλεσε τον Θέμη Κανέλλο στο δωμάτιο επικοινωνίας του «Big Brother» ώστε να συνδεθούν ζωντανά και να σχολιάσουν τα όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα μεταξύ εκείνου και των Άννα Μαρία και Ραμόνα.

Ο Θέμης Κανέλλος ρωτήθηκε να πει την άποψη του σχετικά με το γιατί πιστεύει ότι η Ραμόνα Μοροσάνου τον ενημέρωσε για τα όσα είπε για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

«Για να με προστατεύσει» ανέφερε ο Θέμης Κανέλλος,

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος έδωσε και μια άλλη διάσταση στο περιστατικό καθώς όπως τόνισε όλοι έχουν εστιάσει στην κίνηση της Ραμόνα να τον «ενημερώσει» και όχι στα όσα είπε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη για εκείνον, τους gay και τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

Ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε μια προσπάθεια να προχωρήσει τη ροή του live και να διακόψει τον Ανδρέα Μικρούτσικο κάτι το οποίο όμως δεν κατέστη δυνατό και εκνεύρισε ακόμα περισσότερο τον ήδη εκνευρισμένο παρουσιαστή.

«Θέλετε τη γνώμη μου ή δεν τη θέλετε; Αν δεν τη θέλετε κατεβάζω ρολά! Είναι ακριβοθώρητη η γνώμη μου και όχι να την τσαλαπάτε! Είμαι ο Ανδρέας Μικρούτσικος και δεν είμαι ο τσάτσος κανενός» ανέφερε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Ενώ σε σχόλιο τόσο του Χάρη Βαρθακούρη όσο και του Θέμη Κανέλλου πως η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ζήτησε συγγνώμη για τα λεγόμενα της είπε: «Δεν ισχύουν οι συγγνώμες. Οι συγγνώμες εφευρέθηκαν για να με κάνουν αυθαίρετο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: "Πάγωσαν" οι παίκτες στην ανακοίνωση του δεύτερου lockdown

Big Brother - Spoiler: Δυο συγκάτοικοι έρχονται πολύ κοντά!

Share