Άγριο άδειασμα από τον Γρηγόρη Γκουντάρα για το Big Brother: "Ήταν όλο το στήσιμο του live λάθος"

Δεν μάσησε τα λόγια του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγριο άδειασμα από τον Γρηγόρη Γκουντάρα για το Big Brother:

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης λίγα λεπτά μετά το τέλος του live του Big Brother το βράδυ της Παρασκευής. Με αφορμή τις δηλώσεις του τραγουδιστή και παρουσιαστή, ο Γρηγόρης Γκουντάρας εξέφρασε ανοιχτά την άποψη του με την οποία όμως "άδειασε" το live.

O Γκουντάρας είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να τοποθετηθώ επί του θέματος. Ήταν όλο το στήσιμο του live λάθος. Ήταν μια κομβική αποχώρηση που στηριζόταν πάνω στην Άννα Μαρία και στη Ραμόνα. Θα γινόταν ένα ξεκαθάρισμα το οποίο δεν έγινε.

Προφανώς τους συμφέρει να είναι μέσα στο παιχνίδι η Άννα Μαρία και η Ραμόνα. Ο τηλεθεατής όμως ξενερώνει και μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση που οι άνθρωποι αυτοί που είναι χρόνια στην τηλεόραση δεν το καταλαβαίνουν».

Big Brother: Ο Γρηγόρης Γκουντάρας «άδειασε» τη Ράνια - «Δεν μπορείς να λες δεν κάνω αυτό...»

Στο σημερινό live του Big Brother, ο Γρηγόρης Γκουντάρας μίλησε ζωντανά με την Ράνια και δε δίστασε να την «αδειάσει» για τις δουλειές του σπιτιού που δεν αναλαμβάνει, ξεκαθαρίζοντάς της πως δεν μπορεί να απέχει από τα πάντα.

Οι διαγωνιζόμενοι που βρίσκονται υποψήφιοι προς αποχώρηση, μίλησαν τόσο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, όσο και με τον Γρηγόρη Γουντάρα, ο οποίος μάλιστα δε δίστασε να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

Απευθυνόμενος λοιπόν στη Ράνια, της είπε πως σαν τηλεθεατής που παρακολουθεί το Big Brother, δεν βρίσκει ωραία την απάθειά της προς τις δουλειές του σπιτιού.

Εκείνη απολογήθηκε και εξήγησε πως μερικά πράγματα δεν μπορεί να τα κάνει ενώ ο γνωστός δημοσιογράφος της εξήγησε πως η συμμετοχή της στο ριάλιτι είναι μία καλή ευκαιρία για να ξεκινήσει να κάνει μερικά πράγματα, ενώ νωρίτερα είδαμε και ένα συγκινητικό δίλημμα στην Αφροδίτη.

Χριστοπούλου - Γκουντάρας: Νέα κόντρα - Τα on air "καρφιά" που αντάλλαξαν

Η κάμερα του "Ευτυχείτε" και συγκεκριμένα η Έλενα Πολυκάρπου "τσάκωσε" την λαμπερή Έλενα Χριστοπούλου λίγο πριν τα γυρίσματα του "My Style Rocks" η οποία δεν δίστασε να ανταλλάξει ύποπτα σχόλια και καρφιά με τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Η Έλενα σχολίασε μεταξύ άλλων την αποχώρηση του Χάρη Χριστόπουλου από την κριτική επιτροπή του σόου, αλλά και τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την κόντρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Ιωάννας Μαλέσκου.

Αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο όμως είναι ότι η κριτής του “My Style Rocks” βρήκε την ευκαιρία και αναφέρθηκε σε ένα σχόλιο το Γρηγόρη Γκουντάρα που την ενόχλησε. «Το σημαντικότερο είναι ότι είμαι η μάνατζέρ της και όχι οι “μανατζαραίοι”, όπως λέει ο κύριος Γκουντάρας. Λέω ποιο είναι το σωστό», δήλωσε. Η Έλενα έχουμε καταλάβει ότι δεν μασάει τα λόγια της και πετάει αβέρτα τις σπόντες της!

Έτσι, απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Επειδή αναφέρθηκε σε μένα και δεν κατάλαβα τον λόγο και δεν κατάλαβα τον λόγο που είναι εκνευρισμένη. Να πω στην κυρία Χριστοπούλου ότι οι «μανατζαραίοι» είναι μία έκφραση που χρησιμοποιούμε εμείς που δεν είμαστε άνθρωποι της μόδας, που βλέπουμε ποδόσφαιρο. Προφανώς, κάτι την έχει πειράξει αλλά αυτά που λέω είναι η άποψή μου, όπως λέτε κι εσείς τη δική σας που βλέπω ότι πολύ πρώιμα έχετε μάθει κι από τηλεόραση ενώ δουλεύετε 2-3 χρόνια στην τηλεόραση αν δεν κάνω λάθος»

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή: